Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala bogu ima takvih kolko hoces.Ko ove godine plati vise od 200eura,taj nije bas pri cistoj svesti...
Kod nas ima par njih bez digitrona tako neće skoro cene zakupa dole.
kod nas slicna situacija,ali velika je glad i konkurencija za zemljom,i ako upustis nesto posle su jako male sanse da to ponovo uzmes u zakupKod nas nema šanse da se nađe jutro zemlje ispod 200 evra... I svi kao nešto pričaju skupa, odustaćemo, a cena nepada i nema slobodnje zemlje... Ko je sad tu lud, pitam se ja....
Pa možda je čovek mislio na "Dobro Jutro" 100-150 evrića.Boske ti definitivno nisi iz Sr.Mitrovice.Tamo je zakup mnooogo skuplji.
Ha ha čujem da je kod nas plaćena arenda za sledeću godinu 230 eura!!! Izgleda se neko upecao ko som na bućku. Inače smo uvek bili jeftiniji po ceni od okolnih mesta zbog kvaliteta zemljišta.Ko ove godine plati vise od 200eura,taj nije bas pri cistoj svesti...
I ja sam isto cuo. A posto je i clan ovog foruma i sigurno prelista i ovu temu bilo bi nam drago da nam donekle objasni gde mu je tu profit na ovim cenama! @NA Jaka mu i sigurna zarada!Ha ha čujem da je kod nas plaćena arenda za sledeću godinu 230 eura!!! Izgleda se neko upecao ko som na bućku. Inače smo uvek bili jeftiniji po ceni od okolnih mesta zbog kvaliteta zemljišta.