Case

sto manje elektronike to bolje,al sta ces ,ukusi i mogucnosti kod paora su razliciti

tako je druze slazem se sa tobom,ja sam ga hteo kupiti ali neizgleda mi nesto a i brate puno ga cene...kazu da kosta oko 37 hiljada sa kompresorom...puno je za taj traktor...:)

tacno tako,ja sam bio zagrejan da ga uzmem,ali posle sedenja u njemu,i detaljnog zagledanja,cini mi se da taj tesko ide u brazdu,taj traktor je idealan za povrsinske radove,dosta je pregledan,ali jako mrsav...

ti to neces uspeti da razradis,jer pre nego ga razradis unistices ga,tako da ces u grad onim trulim beciklom kao i dosad

Zanimljivo,od 95ks 32000 nije skup a od 60ks 22000 skup!Moze biti.
Inace zanimljiv tj. univerzalan traktor!

Ja sam isto najvise gledao JX 60. Rekli su nam istu cenu 22+PDV :osmeh: Za povrsinske radove odlican traktor. Sto se tice JX95, mislim da je bolje dodati jos 5-6.000e i kupiti JXU 105.

za to sam i gledao,setva prskanje spartanje razbacivanje djubriva i voznja do grada:osmeh:,3 cilindra 92lit.rezervar(taman do grada i nazad) menjac 12x12 sinhro,4x4,540/1000 kardan,tezina3270 s tegovi,max podizna moc na krajevima poluga 3000kg,klima anlage,antena bez radia,dosta......umalo da zaboravim,trokut jelkica i sigurnosni pojas

@Boki-Vl
Trebalo bi da je pocetna cena 38.000+PDV, a dokle moze da ide zavisi od tvog izbora. Za 40.000+PDV se dobije sasvim dobro opremljen.

@danger
Bez jelkice nista!

Nazad
Vrh