KishRobert
Prijatelj Foruma
Obozavam nas mentalitet,kupis traktor od 30000e i sipas mu d2...posle kad stane,kad ti majstor rekne da je dizna 1000e....onda "auuuu ala majstori deru...."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo mi cudno sto trosi D2 a Common Rail
Kakve veze cena traktora ima sa gorivom koje se sipa u njega? I kod mene u podacima za Zelenog pise da ide ED a motor najredovniji turbo-dizel i ima samo par davaca temperature. Sipao sam zuti lozak i ispostavilo se da trosi dosta manje..
Gotovo sam siguran da je ubrizgavanje CAPS sistemom to je nesto izmedju CR i mehanickog ubrizgavanja. Stariji brat common rail ubrizgavanja. Gotovo sam siguran da loz ulje nebi podneo ali da mu D2 nebi pravio problem.Mislio sam da je 2002,al je 2003,mislim da ce biti oko 30000e,mozda manje.
Colovnjak je,ima i PH,u kabini je dosta prost sto se tice dugmica,ima konzolu na desnom stubu,mislim da ima 18 brzina,na dzojstiku ides +-,nema ono A,B,C..,samo mi cudno sto trosi D2 a Common Rail(valjda dobro ispisano),mada mi kazu soferi iz Poleta Nikinci da su to sipali(nije od datle traktor),a ako je tako do mu.a
Slozio bih se sa konstatacijom Steca. Kumov nh t5060, koji isto sto i case jxu 105, u prskanju i transportu smesno trosi u odnosu na mtz. U teskim operacijama je tu negde, mozda 5-7 posto manje. Udobnost, buka i uopste komfor nije za poredjenje sa mtz ili yto kao uostalom i cena. Medjutim sve ima svoje prednosti i mane. Ja kada bih kupovao iskreno ne znam za sta bih se odlucio.