Case

Hvala puno drugari. Spašavate me bedaka i psihoze da je crvendać otkazao poslušnost. Juče malko ugarili gde je stajnjak razbacan, vrlo jednostavan za rukovanje. Malo i junio orao. Zgodan sa onom kopčom za hidraulik kada sam plug naštelovao ne diraju se ručke hidraulika i samo gas. Grize kao besan i sa plugom i sa tanjiračom.
 
Tu zapusi na samom holenderu koji ide na crevo iz rezervara ,kas se to zapusi odnekle vuce vazduh pa duva u rezervar i ako je pun curi gorivo na cep od rezervara
 
Onako deluje kao da nema goriva. Jeziv osećaj, bar meni, lako vuče tanjiraču drugom i onda počne da malakšaje stanem on trokira, malo gasiram ubacim u prvu i on izađe do kraja, pa kad ponovo uđem ide dobro do pred kraj lenije. Inače rezervoar do pola pa ne bi preliva.
 
Meni su jednom desilo da je upao trun u taj holender i traktor sam krenuo da trokira dok nisam odvio i ocistio holender. Drugi put filter mali pre Ac pumpe. I onda ni sam ne znam kako slomio se iznutra i mrezica se preprecila nekako na izlaz goriva ka ac pumpi pa traktor trokirao. 2 minuta posla zamenio taj filter i pici dalje.

Sent from my S60 using Tapatalk
 
Ostali su još obruči zadnjih felni, ali sačekaće malo , mora da se radi
df9cb4a4b67361bc0f2246345a8202fd.jpg
1824a8f9c3f2de1cff81a22fb63d3902.jpg
4420f695d3a306dc33a2dec2d4e2ba02.jpg


Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
 
Hvala svim clanovima koji su ukazali na potencijalni problem, pogotovu hvala clanu markojx koji mi je I slikovito objasnio problem. Pronasao sam zagusenje holendera ka filteru goriva iz pravca rezervoara. Jos jednom hvala svima.
 
Menjac kao menjac nije nista drugaciji od ostalih povershifta, samo treba imati podatke o zazorima i slicnim stvarima.
 
Nazad
Vrh