Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje gume idu nepred i nazad, da li ima zadnju osovinu za stelovanje sirine ili je fixno, kao kod mene, ako je fixno da li ide standardno dve vrste izmedju tockova ili je siri? I ako ima neka slikaMoj drug to radi sa Pumom 155.Šta te interesuje da ga pitam u vezi točkova?
Kod nas sa velikim fendtovima od preko 200 ks rade medjuredno, a mislim da i sa velikim 936 radeIzvinjavam se sto pitam,da ne bude da pametujem, ali nije li preteska za taj posao? Sa kojim prikljucima bi radio?
Nisam nigde video traktor od 160 ks u toj raboti, mislim sigurno nije da ne moze, ali ako se npr prska po malo vlaznijim tragovi su sigurno strasni
320-85 r32Koje gume idu nepred i nazad, da li ima zadnju osovinu za stelovanje sirine ili je fixno, kao kod mene, ako je fixno da li ide standardno dve vrste izmedju tockova ili je siri? I ako ima neka slika
Štelajuće felge, ili najbolje nove pa ti koji rade već znadu kako ide za koji traktor, špur je obično 150-160 ili 200. Sad ne znam samo kako je stabilnost na tim traktorima sa 150 špurom, kolega je na 6330 stavljao duple uske.Koje gume idu nepred i nazad, da li ima zadnju osovinu za stelovanje sirine ili je fixno, kao kod mene, ako je fixno da li ide standardno dve vrste izmedju tockova ili je siri? I ako ima neka slika
Ako ćeš kupovati u Čalmi moj ti je savet da odustaneš.Jel poseduje neko sa foruma case mx150 (1998-2000)??
Imas neke poudane informacije?Ako ćeš kupovati u Čalmi moj ti je savet da odustaneš.
Deluje dobar, vozali ga malo. Ima par stvari da se promene.Imas neke poudane informacije?
Inace ne gledam tako velike traktore, meni nesto manje treba oko 110-120 ks, ali udjoh na PA da pogledam kako izgleda ovaj i deluje primamljivo kad uporedim cenu i izgled. Mada ne moze se mnogo videti na slikama, jedino sto vidim da nije mnogo pohaban, sto i dalje ne znaci da nije mnogo radio samo je mozda lepo odrzavan. A sta je unutra, to verovatno niko ne zna, osim mozda kolega diklofen!
Koliko ceni kolega tu masinu? Verujem da je solidna cifra u pitanju s obzirom da je solidno mlada masina, a i sati ako su original to nije nista za njega.Ima dobrih traktora i koji nisu u oglasima. Ima kolega Farmall 105A ili C ne znam tacno Italijan original, 6 godina star, 3000rc original,original gume na njemu.