Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi treba jedan T55!Kasapin je napisao(la):ma ne,taj nema sta da se testira,to su jako dobri citao sam na francuskim forumima
Kasapin je napisao(la):koji je to?nikad nisam cuo za te![]()
Kasapin je napisao(la):ljudi kakvi su stari kejsevi? jel ima negde da se nadje jedan dobar 1455xl?
sad sam se setio da su oni jako dobri i nepoderivi,jel zna neko nesto o njima kakvi su dali se kvare i delovi dali su skupi?![]()
sta pitas kad znasKasapin je napisao(la):ma ne,taj nema sta da se testira,to su jako dobri citao sam na francuskim forumima
Kasapin je napisao(la):ljudi kakvi su stari kejsevi? jel ima negde da se nadje jedan dobar 1455xl?
sad sam se setio da su oni jako dobri i nepoderivi,jel zna neko nesto o njima kakvi su dali se kvare i delovi dali su skupi?![]()
Ratko je napisao(la):delovi za menjac tesko da nadjes ako je stariji na svojoj kozi samiskusio,a motori su ekstra
paorpaor je napisao(la):Delovi nisi skupi !
Kompletna generalna motora ne bi kostala vise od 4000 eura. To znaci da se uzmu originalni delovi i da se ne stedi na nicemu. Takav motor moze da izdrzi sigurno oko 15000 rs uz nirmalnu upotrebu i odzavanje. Menjac je ne poderiv tako da u njemu nema sta da strada. Izdrzava sigurno preko 20000 rs, sto vazi i za lamelu.
Delova ima i nije ih problem naci, stizu u roku od 10 dana najkasnije.
Takav traktor je skup ako prca 100 jutara, taj traktor je da radi bar 200 i da vuce 4x35 plug obrtac, kultivator od 5,5 m i jos stosta.
Traktor je mrcina i za njega nema tesko i nemoze.
sest meseci me zavlacili za jedan zupcanik na kraju se nisu ni javljali na telefon,nudili mi polovan menjac na nevidjeno bez ikakve garancije za 6500 evra a traktor sam platio 6900 evrapaorpaor je napisao(la):Ratko je napisao(la):delovi za menjac tesko da nadjes ako je stariji na svojoj kozi samiskusio,a motori su ekstra
U VAIT-u ima i original nalepnice ako hoces.
Ne pricam napamet, veruj![]()
Ratko je napisao(la):delovi za menjac tesko da nadjes ako je stariji na svojoj kozi samiskusio,a motori su ekstra