Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zzivica je napisao(la):ali sta ako,stavim prst na celo.misim i nista mi nepada na pamet osim vrtoglavice i gluposti.ddaa pa to cete videti samo kod nas,lezeci na kraju sela,pa to treba da slikam za smesne slike osvojicu bar nagradu osim slupanog traktora,ali imam kasko osiguranje pa mirno spavam a mirno se i vozam jer sam jesenas mogao upasti u kanal i svog ga razlupati,ali sreca je bila na mojoj strani i stao sam na ivicu pomenutog kanala.
haha Bice da je to!North ARMY je napisao(la):Zzivice nesto se ti mlogo tripujes dok vozis kejsa,prvo lezeci policajac,pa nece da trosi D2 i na kraju pobrkas kvacilo i kocnicu,da nisu pocele rate da pristizu ??
North ARMY je napisao(la):Zzivice nesto se ti mlogo tripujes dok vozis kejsa,prvo lezeci policajac,pa nece da trosi D2 i na kraju pobrkas kvacilo i kocnicu,da nisu pocele rate da pristizu ??
amac86rs je napisao(la):@zzivica@ je car,nema boljeg
Ratko je napisao(la):pozdrav svima ima li neko katalog delova ili radionicko uputstvo za case 1690 84god