Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka mu cast....Bobo je napisao(la):Al ga je pooro![]()
bojan1991b je napisao(la):Znaci bolje zaobici ovaj traktor iako je privlacan ovako.kako to da nema niko od dobavljaca djelova ovdje u ex YU.
Nesto sam se raspitivao zar ovaj traktor ne proizvodi fiat odnosno iveko al to je sve pod fijatom.pozzz mozda nisam upucen u sve al.hvala na odg pozzz
bojcetic je napisao(la):Case je vlasnistvo Fiata, tako da su motori 100% Fiat. Motor 3.9l je Turk traktor po licenci Fiat-a.
šta taj traktor ima od opreme jel mu oprema za 30km/h ili 40 jel ima zračnu instalaciju da li kabina ima klima uređaj jel ima napred 4 ili 2 reflektora u čemu je razlika talijan ili turčin kad je sve pod jednom firmom možda je u st veit-u u austriji isti traktor sastavio turčin jel to turski traktor onda ne vjerujem da ima razlike u sastavljanju već samo razlika u plačanju radne snage, a dijelovi su istiBarbu je napisao(la):Postavi neke slike ako imaš od tog CASE
Post je spojen: [time]1294636744[/time]_________________________________________________
Ja sam pitao u Vait i rekli su da imaju CASEJX95 koji se sklapaju u Tursku cena je 30000 evra a imaju i sto se sklapaju u Italiu su 32500 evra , cene su bez PDV . Pa sad treba da idem u Vait da vidim koje su razlike između turaka i taljana .
Post je spojen: [time]1294662390[/time]_________________________________________________
Naj verovatnije ću uzeti taj Tailjanski , sta vi predlažete ?![]()
duja je napisao(la):ja sam prosle nedelje doterao italijana 95 ima motor od 4.5l automatske kopce na polugama i na toplingu,mnogo lepsu istrument tablu menjac koi ide 40km a razlika je jako velika naspram turcina,i jako bitna stvar nista nije doplacivano od dodatne opreme jer je sve bilo na njemu ,toje model za 2011 tier3 motor, sad ga razradjujem postavicu slike za koi dan![]()
duja je napisao(la):traktor je kostao 41064 evra sa pdvom a sto se tice potrosnje videcemo ali mislim da zivica gresi jer njegov motor moras stalno terati u vece obrtaje da bi postigao vecu snagu ovom je sasvim dovoljno do 1800 obrtaja a pritom su mu i zadnje gume vece 38 coli![]()