zzivica
Član
e tu si se zezno,naucno dokazano da kejs sa timmotorom i 34 gumama trosi najmanje goriva a sa jos vecim gumama trosice jos vise nafte,ali u svakom slucaju neces propsti zbog te razlike u potrosnji.
pa daj slikeeeeeeeeeeeeeee
ti motori volu velike obrtaje jer se na kamioncetu vrte i do 5000 o/min i nista im nefali
no kad predje 2000 o/min onda vidim kolika je zverka od traktora nezaustavljiv,neoseca 2 brazde u oranju kao i da nisam spustio plug.
u dobroj zemlji i tri brazde lako vuce,video sam da neko ore i sa 5x35 i ide dosta brzo za 5 brazda,ali je i zemlja dobra.
Post je spojen: [time]уторак, 01. фебруар 2011. 10:39:26 CST[/time]
_________________________________________________na mom je na 1600 o/minZRENJANINAC je napisao(la):jel si oprao traktor?
Post je spojen: [time]понедељак, 31. јануар 2011. 20:35:17 CST[/time]_________________________________________________
duja je napisao(la):traktor je kostao 41064 evra sa pdvom a sto se tice potrosnje videcemo ali mislim da zivica gresi jer njegov motor moras stalno terati u vece obrtaje da bi postigao vecu snagu ovom je sasvim dovoljno do 1800 obrtaja a pritom su mu i zadnje gume vece 38 coli
Post je spojen: [time]уторак, 01. фебруар 2011. 03:35:51 CST[/time]_________________________________________________
Na kojim obrtajima mu je najveći obrtni moment?
Post je spojen: [time]уторак, 01. фебруар 2011. 17:41:30 CST[/time]
_________________________________________________pa daj slikeeeeeeeeeeeeeee
Post je spojen: [time]среда, 02. фебруар 2011. 00:49:00 CST[/time]
_________________________________________________ti motori volu velike obrtaje jer se na kamioncetu vrte i do 5000 o/min i nista im nefali
Post je spojen: [time]среда, 02. фебруар 2011. 07:51:02 CST[/time]
_________________________________________________no kad predje 2000 o/min onda vidim kolika je zverka od traktora nezaustavljiv,neoseca 2 brazde u oranju kao i da nisam spustio plug.
Post je spojen: [time]среда, 02. фебруар 2011. 14:52:15 CST[/time]
_________________________________________________u dobroj zemlji i tri brazde lako vuce,video sam da neko ore i sa 5x35 i ide dosta brzo za 5 brazda,ali je i zemlja dobra.