Tomić Toma
Član
Zna li neko na koliko Nm se zateze glava i koliki je zazor ventila na Case-u 844xl? Oznaka motora je D 268, snaga 80ks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveriti razvodnik hidrauličnih izvodaDanas mi je izbacio ulja iz hidrsulika Case 5140. Primjetio sam ulja ispod kabine i po desnoj zadnjoj gumi je isprskao. Da li neko zna šta bi moglo najvjerovatnije biti?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Imaće problema kad je dignuta,dizaće ti prednji krajDa probamo dal moze da nosi sejalicu.
Ima da ode razvodnik hidraulike hhhDa probamo dal moze da nosi sejalicu.
Slika pumpe znaci da ima vode u filteru za gorivo.Pozdrav, kaze mi radnik kad je vozio Pumu da je izbacio neku gresku i sliku pumpe na monitoru, to je trajalo par sekundi i posle je nestalo. Sednem ononide sve normalno nema nikakvih problema, jedino sto sam primetio da skala goriva ne pokazuje dobro, ima goriva a ona spada i vraca se gore i primetio sam kad sam otvorio cep da nema onog pritiska u rezervoaru. Dal to ima neke veze sa tim i sta bi moglo da bude?