Case

6.7 L je motor.
Meni serija 8 ne treba. To je traktor za velike parcele koji nije za transport. Mi imamo i male i velike parcele, a treba mi i za stransport.
Za 50000 evra neces naci seriju 8 da joj nista ne fali i da nema 15000 rs.

Da, secam se, 2013.je nova puma 210 bila 75+pdv. Sad je ta ista puma 105+pdv, a u ovakvoj opremi kao moja 115+pdv.
Racunam da moja kosta najmanje pola od nove, ako ne i koji evro vise.

Паоре једно питање, а радите ли услужно такво сређивање трактора или је то само за ваше тракторе темељно и педантно?

Da, secam se, 2013.je nova puma 210 bila 75+pdv. Sad je ta ista puma 105+pdv, a u ovakvoj opremi kao moja 115+pdv.
Racunam da moja kosta najmanje pola od nove, ako ne i koji evro vise.
Ako me dobro secanje sluzi, mislim da je te godine u Inter Agraru bila jedna Valtra od 190ks za slicne pare kao gore pomenuta puma.

Na zalost neradimo usluzno sredjivanje, ne zato sto necu vec zato sto nemam vremena. To me je do sad pitalo dosta njih 😊
Retko ko bi hteo da uradi sve ovo sto i ja. Ima dosta nekih detalja koji dizu cenu.

Kupljen je od porodice Rengstl u Nemackoj. Oberdörnbach 6, 84061 Ergoldsbach, Germany
Traktor je 2008., ima 8300 rs. Sa svim dazbinama i prevozom je placen 45000 evra. U traktor je ulozeno za sad jos 8000 evra. Gume su na traktoru skoro nove , 18 nedelja 2020 godine i to je bila jedna od presudnih stavki pri kupovini.
Detaljno je pregledan, otklonjeni nedostaci koji su bili uoceni. Najvise sredstava za sad je otislo na zadnje podizne poluge, osovinu, caure i semeringe. To verovatno ogromna vecina ne bi ni menjala jer zazori nisu bili veliki, ali eto mi smo to odradili.
Jednog dana kad ga budem prodavao mogu cistog obraza i mirne savesti da stanem pred svakog.
Generalno traktor deluje da je u veoma dobrom stanju. Motor i menjac rade odlicno kao i hidraulika. Ima more nekih detalja koje je odradjeno, zamenjeno, a sto je najvaznije sve sa originalnim delovima.

Aco claas je uzet nov jesenas.
Za tih 8k rs jel to drugi set guma koje su sad na njemu?.

U prasnjavom izdanju.....

mnpkgb0.jpg

Smatraš da nema potrebe da peglaju zemlju ?
Pitam zbog sebe, ove godine sam ostavio nazad dasku u zatvaranja brazde i vidim da nije skoro ni gurala zemlju. A na pretposlednjoj rupi se nslazi daska, ne može mnogo niže. Pa da se ne jedim bezveze.

Nazad
Vrh