Case

Prošle godine original komoresor za avera platio 72.000 din...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ovaj mi je rekao da paše kompresor sa auta da postavi i hladnjak bi vjerovatno mogao naci da paše. Crijeva nova on može da napravi. Trebalo bi kompnente komande u kabini i šta još fali uzeti original.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ja nema koga nisam zvao za kompresor. Svi imaju kompresor tih karekteristika ali niko baš taj što meni treba. Kačenje ne odgovara. A ja nisam neki koji voli da pravi neke budzotine i nazovem almex i rešim. Inače svi ovi što odgovaraju po karakteristikama su bili oko 250-300 evra.

Vidićemo, neka dođe pogleda i kaže šta i kako i koliko bi to izašlo

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Prošle godine original komoresor za avera platio 72.000 din...

I moj originalni 600 i neki euro, a polovan 200e kako sam cuo..
Jako rijedak kompresor pa je ta cijena, ima oblik kao dinama.

@marko06 Od auta ti pase ja msm samo kompresor, jer je na hladnjaku sitno sace pa ga brzo ispuni prasina.
Ako mozes pusti broj od majstora u pp, i ja isto imam problem sa njom..

Jel moguce taj prozor u krovu od fixnog napraviti na otvaranje, kod mene je samo sa 4 flaha pritisnuto staklo na gumu…

Jel zna neko koje pinove treba prespojiti da bi se uslo u meni kod pume. Tamo gde se radi kalibracija menjaca i ostalo.

Bas ovih dana razmisljam i zamalo da napisem u temi John Deere, da li se kolega paorpaor ponovi. Jesi to sa Wajs Mullera presao na Case? Da mi je neko pricao da cete Vi odustati od Jd, po pare bi se kladio da necete…

Nazad
Vrh