miroslav k
Član
normalno, i vrabci to vec znaju, cim je vogel i traktor bez vozaca u pitanju zna se cija je masina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako dobijes na lotu mislim da ti nebi trebo ni ovaj sto sad imas a ni ovaj novi.paorpaor je napisao(la):Za sad mi ne treba,ali ako bude nesto od povracaja za novu mehanizaciju ko zna. Prvo i osnovno treba naci jos zemlje za takav traktor. Bar 200 kj da radi,ispod toga se ne isplati osim ako ne dobijem na lotou
bajo predstavi se u temi ZA NOVE CLANOVE DA SE PREDSTAVE! Jbg. moras.gabricn je napisao(la):Pozdrav ljudi,kupio sam Case JXU 105 u avgustu i zasad sam skroz zadovoljan.Jel ga poseduje jos neko cisto da cujem neka iskustva
evo bajo predstavio sam seMilos.mtz je napisao(la):bajo predstavi se u temi ZA NOVE CLANOVE DA SE PREDSTAVE! Jbg. moras.gabricn je napisao(la):Pozdrav ljudi,kupio sam Case JXU 105 u avgustu i zasad sam skroz zadovoljan.Jel ga poseduje jos neko cisto da cujem neka iskustva
Da daj malo slika, napisi kako radi kejs sta vuces sa njim kako ore...boki je napisao(la):@gabricn Jel mozes okaciti koju sliku?
gabricn je napisao(la):Pozdrav ljudi,kupio sam Case JXU 105 u avgustu i zasad sam skroz zadovoljan.Jel ga poseduje jos neko cisto da cujem neka iskustva