emigrant
Član
Koliko sam čitao u CNH,Iveco motor.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako akoMomo samo sam se raspitivao za NEF motor.
Ako se švrćkaš sa njim a nije propisno upregnut onda naravno troši mnogo. U pripremi sa imt 2,9m nikad ispod 4 litre/kj. Znaci to mu je malo.Imao sam i oranja gde sam trosio i 17 lit/kj ali to su bili dosta strašni uslovi rada. U težoj zemlji sigurno bi bila veća potrošnja u osnovnoj obradi.
Ovo vezano za CR motor je zanimljivo, obicno je situacija totalno obrnuta, CR motore ubi ekologija.Upravo tako. U težoj zemlji troši fajn. Ja ga (NH T5060, što je isti traktor ko tvoj) ne mogu spustit ispod 16-17 l/kj i to oranja na 30 cm, a zna doć i do 20+ l/kj. Vuče plug V&N MS 950 vario na 15 coli daska WY 400. Mislim da sam samo jednom uspio doć na 12 l/kj i to plitkog oranja sa laganim plugom. Imam MTZ-892, ko i ti, i on je manji potrošač od NH, pogotovo u transportu. Taj motor čim se zavrti preko 1800 (1900) o/min troši puno. A na tim (1800) okretajima zna često vagat-gubit gas pa ga onda treba terat na 2000 okretaja i upregnit ga maksimalno. Kolega ima nasljednika tih naših traktora sa CR motorom i taj traktor je živa vatra, puca od snage i nešto manje troši od moga.
Kazu da pašu od imt. Ali ja nisam probao.Vlasnici jx95 da li na njega pasu zadnje felne (18.4-30)od imt 577 ili torpeda?
Promenio se ,,gazda" u Titanu!http://www.polovniautomobili.com/traktori/18668251/case-ih-puma-155
Sa kakvim cenama se ovi frljaju