Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije do creva jer kad skinem crevo i produvam onda opet vozi misko dok ne zacepi . Zakazao sam majstora pa nek dodje i skine da vidim sta je u pitanjuProveri prvo sva creva ako nema prljavstine!
Znaju biti porozna pa vuče vazduh a ne curi nigde
Ja sam imao takodje problem fals vazduha na JX 95...ispostavilo se da je napukla dekla filtera za gorivo ispod kabine...problem resen tako sto je premosceno sa protocnim-providnim filterom za gorivo.Opet me zezalo gorivo zacepi i vuce vazduh iz rezervara pa sam popuzdio ispraznio gorivo pristupio resavanju problema . Skine se papuca za penjanje i odvrne se mali sraf kod papucw sto drzi nosac rezervara, lego pod traktor i skinuo poprecni nosac rezervara , skinuo gumu i rastavio spojku izmedju dva rezervara , nosac na zadnjoj srani ima šarku i rezervar samo padne ko klapna ali kod mene nije jer su majmuni u montazi ukljestili crevo za povrat viska goriva i crevo za dovod goriva do filtera izmedju nosaca kabine i rezervara spljostili ko palacinak . Mislim da je najbolje da zamenim creva a vec kad imam pristup izvadicu i sondu da vidim u kakvom je stanju .
I to sa holenderom mi se desavalo...izduvas holender i crevo i resen problem...Taj filter su meni ubacili pre dve godine providni , izbacili orginal nosac i onaj siroki filter navodno trun zapusi holender mala rupa na holenderu , e sad da li je to zaista bilo ili posledica ukljestenja creva ne znam .
Moj case je turcin, i kada je stigao imao je taj providni filter na sebi, onda par puta u garanciji serviseri nisu imali na stanju taj filter pa sam kupovao fagov kada su dolazila da rade servis. Opet sada ima da se nadju ti providni filteri.Znači Ogi i kod tebe je taj providni filter, nije njegov fabrički?