Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da da pogresio je verovatno 25% je veoma veliki uspon!! ima tu jedno brdo kod mene 10 posto i bogami izgleda opako!! mislim kad se vozi uz i niz!!savoris je napisao(la):jel kome ovo upalo u oko 25% hahahahhaahhahah*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):vukao ih je bez problema i po sojistu u 3 stepenu i u most gde je uspon bar 25posto i isao je trecom briznom i punim gasom i nije gubio obrtaje ni malo niti je uopste zadimio,i vukao je 3 prikolice u uspon i na poljskom putu i na asfaltu bez problema,
koja odvala
Pa naravno iz kabine ne mozes da vidis dim,zato pitaj komsiju!zzivica je napisao(la):danas sam sa kejsom vukao dve kamionske prikolice pune kukuruza,prikolice su teske 8 tona i kukuruz 25 tona i ukupno je vukao 32 tone tereta ali poenta svega toga da nisam video dim na auspuhu,vukao sam jednu prreko njive i lepo vuce,ja na gas on vuce a nedimi jako lepo.nisam imao aparat da slikam.jako sam zadovoljan sa traktorem,celim putem od melenaca do kumana 10 km sam se cudio posto ostali traktori kao sto je rus nema sansi da nedimi,rus dimi i sa dve zmajeve a sta da sam mu zakacio dve kamionske ta pregrejo bi se za cas.
*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):danas je kejs jx95 napunio 100 sati i odlicno ide i ore,i nijedan problemcic nisam imao