paorpaor
Član
Becarino nemoj se ljutiti,alo to nema bas nikakve veze sa temom CASE. Ja imam Case-a ,ne novg kao Dzoni i mogu samo reci da je Dzoni upravu u dosta stvari,ali i da malo preteruje to takodje. Sve u svemu Case je firma koja je izmislila traktor i spada u sam vrh,medju prve tri sigurno,proizvodjaca traktora,kombajna...
Po mom skromnom misljenju to su John Deere,Case i Fend. Svi ostali prave traktore ali ni priblizno dobre kao oni. Imam i ja IMT (542 '89) i znam sta znaci raditi u njemu,a sta znaci u case-u. Nije samo bitna sminka traktora,mnogo je bitnije ono sto ga cini radnom masinom,ali ako se ti posle uzoranih nekoliko jutara osecas kao da su te jeb..i onda dzabe posla. Zdravlje je najvaznije. Nema smisla porediti ni jedan od ova tri pomenuta proizvodjaca sa ostalim,tako da ako nemate sta pametno reci bolje da nista ni nekazete. Naravno to vazi i za Dzonija.
Bez ljutnje molim![Namigivanje ::namigivanje:: ::namigivanje::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/namigivanje.gif)
Po mom skromnom misljenju to su John Deere,Case i Fend. Svi ostali prave traktore ali ni priblizno dobre kao oni. Imam i ja IMT (542 '89) i znam sta znaci raditi u njemu,a sta znaci u case-u. Nije samo bitna sminka traktora,mnogo je bitnije ono sto ga cini radnom masinom,ali ako se ti posle uzoranih nekoliko jutara osecas kao da su te jeb..i onda dzabe posla. Zdravlje je najvaznije. Nema smisla porediti ni jedan od ova tri pomenuta proizvodjaca sa ostalim,tako da ako nemate sta pametno reci bolje da nista ni nekazete. Naravno to vazi i za Dzonija.
Bez ljutnje molim
![Namigivanje ::namigivanje:: ::namigivanje::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/namigivanje.gif)