case ih
Član
Ja govorim o zadnjim tockovima
Treba odvrnuti cep na sredini "polutke"
Treba odvrnuti cep na sredini "polutke"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je tacna teorija ali traktor hladan predje 10 m i stvori pritisak,to znam jer mi je traktor pustao ulje na samom cepu,jer je na cepu imao vecu bakarnu platnu,ali nebih ni znao za taj fenomen da nije curio cep.odusci postoje ali to sigurno netreba da me zabrinjava jer tako bolje inace nebi bilo tako.petarHR je napisao(la):Pritisak se stvara usred zagrijavanja unutrašnjosti mosta. Zagrijani zrak se širi, ulje....
prica mi covek odakle sam uzeo TORPEDo kad je bilo poplava valjda nasipali su obalu reke sa zemljom kaze vukao je dve vagonke pune zemlje ali nije se moglo reci ko od sale kaze on ide ali neide ladno!!! zamislite tu tezinu!!branko je napisao(la):Okači ti njemu dve Zmajevke pune repe i blata ukupne mase preko 20 tona i vuci ga onda, pa da vidimo šta će reći Kejs.
e NA NA zasto se mesas kada neznas?? odkud ti to da znas!!! pa sta ima veze ako je poplava neide on po njivama vec po putevima!!!! i ti bas sad hoces da kazes da ja LAZEM stvarno nije lepo jesam ja tebi reko nekad da lazes ??North ARMY je napisao(la):e ljudiiiii svoji smo.necemo se lagati,kad je blato...td 75 ne moze da vuce utovarivac za repu kog po suvom vuce 539,tako i taj sto sa td90 po poplavi vuce 2vagonke ZEMLjE koja je teza i od zita i repe...
tu sam pogresio niej vukao sigurno po blatu i mulju!!North ARMY je napisao(la):ne kazem ja da ti lazes al td90 sa 2 vagonke zemlje cim bi uhvatio zemlje ukopao bi se,znas li koliko je zemlja teska....
trebao si napisati da je vukao po asfaltu,tucaniku a ne po poplavi svi misle ma blato,mulj...
daće mu džabe maketu velikog kejsatibor je napisao(la):Johni@kolko ti placa VAIT za reklamu?
Kakva reklama,meni ga je zgadiotibor je napisao(la):Johni@kolko ti placa VAIT za reklamu?
jel kome ovo upalo u oko 25% hahahahhaahhahah*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):vukao ih je bez problema i po sojistu u 3 stepenu i u most gde je uspon bar 25posto i isao je trecom briznom i punim gasom i nije gubio obrtaje ni malo niti je uopste zadimio,i vukao je 3 prikolice u uspon i na poljskom putu i na asfaltu bez problema,
tibor je napisao(la):Johni@kolko ti placa VAIT za reklamu?