Case

Stigla je jos jedna Puma 155 u nasem kraju,kazu da iima 180ks u saobracajnoj pise 136kw vuce tupanjac tesku drljacu 6,6m igra se sa njom:bravo:

Ma ja to po nekad po nešto istrgujem kad imam vremena,većinom uzimam mašine za sebe,jer radim oko 55 h ektara zemlje,a imam i krave proizvodimo mleko za mlekaru "granice" pa i nema mnogo vremena ni prostora za trgovinu,to eto po nekad samo... Ove godine sam imao malo vise prepakivanja u voznom i prikljucnom parku,tako da ce sad biti jedno duže mirovanje... :)

Sent from mTalk

Treba mi pomoć u pitanju je Case puma 165. Kada ga prebacim unazad ide jako tesko,kada naidje na neko opterećenje,upadne u razor ili rupu po neki put stane,tj. izbaci iz brzine i ispise gresku na kompjuteru. Punu prikolicu nemogu da guram unazad. Sada je poceo da brljavi kada stisnem kvacilo , staje odma kao da je nesto blokirano. Sta moze biti? Dali zna neko?

- - - - - - - - - -

nisam napisao da je menjac power shift . 2007 god

Nema to veze sa kalibracijom to treba da se uradi kad ti trza traktor, ja nisam uradio kalibraciju kod njega barem 4-5godina sto vise ga teras ne treba ti kalibracija ali naravno da znas kako da ga teeras.

Koliko ti sati ima puma sigurno oko 14 000radnih sata, jel?

Da li je to Puma iz oglasa koja se prodavala iz Subotice? Traktor gabaritno kao Puma 210, samo sa slabijim motorom.

Taj se taman razradio.
Vredi obicno onoliko koliko se prodavac i kupac dogovore...Da ga ja kupujem dao bi mu cenu novog rusa 820.

Nazad
Vrh