Case

Ko god da ga prodaje.Jxu 105 koji sam kupio u Nemackoj imao je tri godine starosti i 890 radnih sati a platio sam ga 35% manje nego sto je kostao nov.Opet ponavljam:cenu prave prodavac i kupac...

Tatko hteo kad smo prvi uzeli,4 brazde Vogela ravnjaka da mu kupimo...jedva ga odgovorio od toga.:osmeh:

Kris ne znam dal' sam ti nekad rekao ali ti JX95 ne mogu da oru sa 3 brazde. :osmeh:

Imas na netu podatke one sa malim slovima , ti jx su za farmere,recimo jx95 ima mjenjac/diferencijal projektovan za 65ks a ne 95ks. Traktor je da pogoni mikser prikolicu gdje treba max snaga motora na kardan sto ovaj traktor moze, rolo presa jede isto puno preko kardana a ne trosi mjenjac , roto drljaca/brana takodje. Lako mozes to provjeriti ako citas engleski.

A ovdje u selu se sprdaju sa tim traktorima. Koristen kao prvi traktor odnosno za oranje i teze poslove otisao je svakom ili dif ili mjenjac(rang) , pod opterecenjem izbacuje iz tih brzina u kojima je orano.

Imas ovdje u selu koji su kupovali nove traktore a kako je maxxum vrlo skup ostale case nisu uzimali ni u razmatranje cim mu je farm... u nazivu.

A za prve kvarove treba oko 1500-2000 sati ako je koristen kao prvi traktor (radi samo teze poslove) i vukao ono sto vuku standardni ratarski traktori te snage.

Moze on da ore sa 3 brazde ali to oranje kasnije bude jako skupo:haha:.
A je li to kris80 ono na youtubu vuce sa tim jx 2 brazde ili neki drugi clan ?, tako moze da radi:haha:.

Al ga je preforsiro. 1100 radnih sati... Vise je nas na forumu ubijo nego sto je radio.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh