MOMOSARIC
Član
Kolega Galicije mi je dosta pomogao kad sam ga zvao sa nekim pitanjima , tako da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U knjizi pise da se nivo gleda kada su poluge podignute skroz gore, traktor radi a nivo ulja mi je skroz na donjoj crtici, a trebalo bi da bude izmedju donje i srednje crtice, sipao sam 85 l, inace filter koji su mi dali je duplo veci od ovog koji je bio tu od kako sam dobio traktor, stane u njega dve litre...Da li si poluge hidraulike spustio skroz dole kada si gledao nivo ulja?
Da pise u knjizi da se podignu poluge, upali se traktor, ugasi i onda se gleda nivo, koji treba da bude izmedju normal i low, ali kada se traktor upali nivo ide ispod low crte, nije mi logicno da je prilikom rada nivo ulja ispod low, drugar je kupio case-a maxuma, kod njega je nivo ulja iznad normal, a kada se upali traktor podignu poluge, nivo ulja bude izmedju low i normal, kao sto pise knjiga.Ruke treba da su dole i sa tim manjim filterom bi bilo ok,zar ne treba da se ugasi traktor?