On sa njim nosi preturač 3 brazde.Dosta mu je i trajao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko se hvali da radi usluga oranja i koliko radi kod njega malo mi to sati 1100 tu je sat stao ili sporije meri sate a jesenas po kakvom je orao i kakve je slike izbacivao na fejsu to je strasno dobro je to i prošlo puklo bi i na svakom drugom traktoru orao je po živom blatu kukuruziste mislim da mu je proklizavao pa je orao bez točka da ga optereti preko hidraulike da traktor ne proklizava previše opterećenja za hidraulik zato je došlo do pucanja
Zato sto je orao bez tocka pukao , da li si ti video nekad poluge na tom traktoru iz bliza a ne na slici? i kakve su po gabaritima?
Ko je duze na forumu seca se Johnny Phoenixa i njegovog Case-a JX 95. Danas taj traktor ima 8 godina i 1100 motocasova. Ove slike sam skinuo sa njegovog facebooka.
Pukao je blok hidraulike.
INTERNATIONAL 1055,radi ga isti majstor,koji je pravio i onaj spartac koji sam postavio,bice jos slika,kad bude gotov.[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]