Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to što on piše imas na svakom UK.forumu,on se samo maltretira da to prevede na guglu pa jos da prepise na cirilicu@galicije evo na primer ja cenim to sto pises u ovoj temi, iako ja licno nemam nikakvog dodira sa case masinama ali verujem da je princip rada tih powera I toga sto objasnjavas ovde na forumu generalno veoma slicno na svim traktorima i mislim da zbog jednog pojedinca netrebas se nervirati i odustati u nameri da nekom pomognes jer oni koje to zanima njima mnogo znaci.
Ida na soluciju kao na reklami "ja vam kazem kako treba a vi kako hocete". I uzivaj......
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Zna li neko cene novih traktora serije Farmall JX 80 i Jx110 sa osnovnom opremom, kao i cenu modela Farmall 115U? Poslao sam email ovima iz titana pre nekoliko dana, ali ih izgleda mrzi da odgovore.
Jeste bio sam jednom kod njih mozdo je njima u interesu da prodaju ali ljubaznost sigurno nije. Ili sam ja pak ima srece da na takav prijem.naidjem. Mada nije samo kod niih takav slucaj. I kod drugih proizvodjaca tj prodavaca stvarno ko da sam dosao da kupim paklu cigareta a ne masinu od 30 40 50k evra.
Po meni kao sto je i kolega silver2010 napisao, najbolje da se licno ode, posto preko telefona je druga cena a kad se pojavite tamo odmah druga prica. I sto je najvaznije sto vise cenkanja!!! Njima je u interesu da se vrti prodaja, cak su spremni da daju ponudu koja se ne propusta samo da kupite neki njihov traktor... tim recima nam se obratio jedan prodavac da ga sad ne imenujem...