zzivica
Član
sta to znaci?to znaci da smo mi budale!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ovdje nisi napiso SUPER, nešto tajiš, mislim da sad vidiš da je i kinez dobar, pogotovo za pare za koje je prodan...*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):sve u svemu dobar traktor i dobro se pokazao kod mene i ja sam zadovoljan s njim
cista provkacija!petarHR je napisao(la):Ako ovdje nisi napiso SUPER, nešto tajiš, mislim da sad vidiš da je i kinez dobar, pogotovo za pare za koje je prodan...*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):sve u svemu dobar traktor i dobro se pokazao kod mene i ja sam zadovoljan s njim
A razliku koju si dao za kejsa, mogo si točit kineza dok si živ, ugradit klimu i gramera, malo izolirat kabinu i ko bog. I još ti ostane za koji stroj i par godina plaćanja cugi ljepim djevojkama...
Kad nemas kompresor, jebi ga.*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):@kiraj
Case jx 95 se dobro razradio,trenutno ima oko 60rs i radio sam svasta s njim od oranja,tanjiranja,dubokog setvospremiranja i vuca prikolica i mogu reci da se stvarno dobro pokazao,pri oranju(suvo i tvrdo strniste)nije trosio vise od 10lit/kj sto je sasvim ok,zatim rad oranog strnista sa setvospremacem od 3,2m sa pacijim sapama na dubini 10-15cm trosi oko 3lit/kj a sa 20lit evro dizela spremi 8kj a ide brzinom od 8 do 12km/h a ucinak je 15min/kj a pri vuci prikolica se dobro pokazao vuce 2 prikolice ukupne mase 12t i ide super,dobro prima gas i jos bolje ubrzava,i u brdo tera 2 pune prikolice takodje sa lakocom i bez dima,i pri transportu prikolica mi trosi oko 7 do 10lit/sat i to je ok i ja sam zadovoljan kako kejs radi,i sve poslove obavlja bez problema,i dobro se pokazao za sada,nisam imao nikakvih problema samo sam par puta cistio filtere za vazduh i klime jer sam dosta vremena radio po prasini pa sam filtere ocistio i izduvao i vratio nazad i sve radi kao i prvog dana
Pri transportu (i sa prikolicama) ide punim gasom oko 32km/h i motor je izuzetno tih i brzo prima gas,turbina samo zvizdi i motor se vrti do 2700obr a u kabini se skoro ni necuje kad slusam muziku,klima radi perfektno,a gramer sediste odlicno upija vibracije.
izmerio sam ga i na vagi i ima masu od 4150kg ali cini mi se da ima zadnji most malo lagan pa kad vuce prikolice i kad se zaustavljam i naglo pritisnem kocnicu zadnji tockovi se zaustave i zakoce ali prikolice malo guraju traktor dok ne stane ali sve to resavam kad ga polako usporavam sa gasom i lagano pritiskam kocnicu i polako i bezbedno ga zaustavim.kad nosi spremac koji je tezak skoro 1000kg ne propinje ni malo i dize ga i spusta bez problema i super radi s njim
sve u svemu za mene je to dobar i odlican traktor i dobro se pokazao kod mene i ja sam zadovoljan s njim
*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):...
pri transportu prikolica mi trosi oko 7 do 10lit/sat
...
North ARMY je napisao(la):ne ne opet me svrbi dlan na tastaturi da pocnem pricu o kejsu kompresoru i iskoristenosti
sve u svemu moj ferguson vuce 2 dubrave