Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kako mjeriš? Stalno ga držiš punog ili ''od oka''? Ispada da troši manje i od 533 u ''grabenju''... A 533 stvarno malo potroši, više raspe i ispari...zzivica je napisao(la):da,posto ga je puna njiva toga ja je ocistim i bude lepa kao bebina guza.a bilo je reci da kejs za sat vremena vozikanja potrosi 5 lit,pa nije tacno trosi manje.
Ja sam ga danas primetio,ali nisam svracao da pogledam jer me ne zanima!dukej je napisao(la):Ako neko prolazi putem Srbobran - Vrbas, na autopumpi Paroški stoji jedan Case koji se prodaje. Onako iz prolaza sam video, (ako sam dobro zapamtio), da piše Case International 785XL. Video sam da ima i papir u prozoru ali nisam stao da pogledam. Sutra vršem soju (prolazim tuda), pa ću ako budem imao vremena stati da vidim cenu i ostale podatke.
petarHR je napisao(la):Tebi je onda godišnje dosta 100l goriva...
Zadnju vijest što sam čuo je ta da ako kupiš novog kejsa, da dobiješ rezervar koji je bez čepa, bude tvornički pun do vrha i to mu je dosta do generalne![]()
poruka je malo nejasna molim razjasni rec banovanje?North ARMY je napisao(la):Zzivice zbog flejmovanja u temi case imas opomenu pred banovanje
zzivica je napisao(la):poruka je malo nejasna molim razjasni rec banovanje?North ARMY je napisao(la):Zzivice zbog flejmovanja u temi case imas opomenu pred banovanje