RatkoPa
Član
To nije traktor to je tenkmoze neko da mi kaze za case 1494 stari model kaki su to traktori dali su dobri planira kupovinu jednog i koja im je cena hvala unapred

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nije traktor to je tenkmoze neko da mi kaze za case 1494 stari model kaki su to traktori dali su dobri planira kupovinu jednog i koja im je cena hvala unapred
To nije traktor to je tenk.Ja imam 1690,isti je na oko .jedina mana mu je sto ima mali broj brzina barem ovaj moj nema power,koji ima mnogo je bolji
moj kejs 95 ima potrosnju od 8l po kj danas orao rit i kad sam dosao kuci napunio ponovo rezervar do cepa i izracunao da je toliko potrosio prezadovoljan.
Jel zna neko odprilke cenu nove 125-tice?
Razlika izmedju mxm 125 i serije jxu ili farmal je kao nebo i zemlja,totalno razlicite serije i klase traktora otud i tolika razlika u ceni.Pogledajte cene jd serije 5000 i serije 6000.Ne mogu se porediti jer su totalno razliciti isto kao mxm i jxu.Da nije možda pozlaćen za tu cenu?