galicije83
Član
U murici najjacu podrsku ima JD ima ih u svakom mestu...zato su i uspesni toliko, jer ostali ne mogu da pariraju sa podrskom, kao oni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo kod mene nema almexa pa se Claas opet smatra najboljim.Da nije Almexa pitanje je koliko bi class bio ''najbolji kombajn''.Kod nas je navika,a mislim da to generalno vazi i za sve farmere na svetu ,ono sto vidimo kod komsije mislimo da je najbolje i to kupujemo i mi,i tako celo selo zaredom.Agromehanike prskalice su najbolje jer ih imaju dvoje komsija i zadovoljni su sa njima,odma cu i ja kupiti necu ni gledati sta ima u ponudi pored njih ....To je navika koja je sve ,samo ne dobra,a mozda ima i jos necega pored navike...Sto kazu ameri ''farmers are creatures of habits,not always the best ones'' ....
Bas sam ja to hteo reci.. im kod nas jedan covek dosta je uspeo zoga u zivotu, kaze ovako… vazno je u svemu sto radis da budes prvi u okolini u tome ko je to uradio…tako i claas prvi se probio prvi najbrojniji pa i sve ostalo…Da nije Almexa pitanje je koliko bi class bio ''najbolji kombajn''.