Хвала обојици на одговорима, имам још пар питања и да дам још пар информација:
Овај лик ради искључиво са бетонским цевима, до пречника 100 цм. Ја размишљам о пречнику 60 цм (цена по метру 100 еур)
Због искуства и околине процењују да се налази на око 20 м вода.
Ок, сито је на списку Има ли још нешто што треба обавезно да се зна, нарочито око завршне обраде?
Овај лик ради искључиво са бетонским цевима, до пречника 100 цм. Ја размишљам о пречнику 60 цм (цена по метру 100 еур)
Због искуства и околине процењују да се налази на око 20 м вода.
Ок, сито је на списку Има ли још нешто што треба обавезно да се зна, нарочито око завршне обраде?
Ako busis arterske bunare.Trazis kolicinu vode.Zavisi sta hoces.Najbolje bi bilo ako ima takvih bunara da se raspitas oko sita koje su ugradjivali itd ako taj bunardzija nije radio vec na tvom terenu.Za sita ti govorim zbog krupnoce peska dole.Ja naprimer imam problem sa bunarom,pomalo peskari zbog krupnih sita koje propustaju bas bas sitan pesak.Meni ne smeta ali nervira.Uglavnom ako radis arterske bunare zahtevas kolicinu vode,s' obizorom da se prvo raspitas ako neko u blizini ima slican bunar,koliko koji promer bunara moze dati.Npr ne mozes traziti od bunardzije da ti garantuje 500l u minuti sa promerom 50mm jer je ne izvodljivo.Ako busis klasican siroki bunar na manje dubine onda ovo sve pada u vodu jer je drugaciji dotok vode u bunar i tu ti fakticki niko ne moze garantovati kolicinu vode.
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Da ti stavi 6-9 metara sita,zbog kolicine vode,da ide do dubine koja je potrebna za tvoj teren,tj da sito bude u belom pesku-vodonosni sloj,nikako pesak zute boje.....
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока