Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i kodmene problem sa dviskom,ojagnjila se pre nekoliko dana i nece da stoji da jagnje sise interesantno kad stojis pored nje ona prima jagnje da sise ali kad se odaljis ona ne,odvojena je sa jagnjetom i mislim da ce ga primiti ali to je dviska pa i mislim da ce biti dobro ali treba malo vremena....ili gresim?
Imam ih još nekoliko sada im je drugo ili treće janjenje.Dosta je dvojki, a i trojke iznenade.bitno mi je da nema onih problema sa mlitavim janjcima bez nagona za sisanjem što se kod w zna dogoditi(barem se meni događalo).Strile kako ti se pokazala kombinacija W majka romanov ovan, imaš li više grla iz te kombinacije ili samo ovu ženkicu?
Kazem ti.uvece smo primetili da je vime tvrdo a sutradan se ojagnjila.a posle koliko ti se vremena ojagnjila
Mozda je njoj vime otvrdelo i dan dva ranije ali ja sam primetio vece pre jagnjenja.jel se ta ovca jagnjila do sad?Savo hvala ti na iznijetom iskustvu lakse mi je puno![]()
Desava se to kad je ovca mlecna imao sam jednu sedam dana pred jagnjenje je jedva kontrolisala zadnje noge koliko joj je vime smetalo to se desavalo od treceg jagnjenja pa do devetog koliko ih je imali kod mene odvajao sam je samu pred jagnjenje i nekoliko dana posle jagnjenja za to vreme stroga dijeta samo seno dok se vime nesmiri o obavezno 3-4 dana antibiotika da nebi doslo do upale srecom uvek je davala dvojke pa je vime brzo dolazilo u normalu. Bas ovih dana se isto patim sa njenom unukom ali ne toliko drasticno.nije ovo je prvi put stomak veliki vime ko od krave poludio sam vime je tvrdo ne svo ali oko sisa da oni kugovi
slikacu ga obavezno jer nemuguce koliko vime ima a nije se ojagnjila