Bremenitost i jagnjenje ovaca

Mozda cu da lupim i jedva ostanem ziv,ali mislim da je mozda ostalo malo sluzi u disajnim kanalima pa zato krci,iscistice se to ja vremenom.

Sisa,lepo,veselo,mase repicem,danas slusam krci,medjutim sad sam ulazio lezi i ne cuje se da krci.moguce da se to malo sluzi iscistilo?

Primetio sam da mi jedno jagnje od blizanaca starih 7 dana ima zuti proliv,normalno sisa,vesela je.hoce je proci to?
Savo kao sto rekose kolege to je normalno samo ponekad ako primetis da ima dosta na repu pazi da nezapekne desavlo mi se to kod ovaca koje imaju masnije mleko zapekne pod repom pa ga zatvori nemoze da balega.

Danas ,iznenadjenje.Dupli blizanci.Jedna starija ovca nece da prihvati jedno jagnje ,pa mi je to posle blizanaca pokvarilo rasplozenje.Pokusao sam sve,ali nema sanse da ga prihvati

Jesam brate,ali nepomaze.Jedno vreme sam mislio da je uspelo.Bila je malo zbunjena ali je ponovo pocela da ga bije.Ovca je starija i nije bas u najboljoj kondiciji.Bila je odvojena jer sam mislio da je prihranim i prodam ali nas je iznenadila

Nazad
Vrh