vojvođanin
Zaslužan član
Sad su počeli i da jedu kako valja, ne "mrljaju" po valovu i stvarno sam zadovoljan kako napreduju.Inače na prvoj slici je jagnje od Wirta(bokser), a na zadnjoj od Idf-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lepi jaganjci.Urednice,moze li koja slika tvojih ovnova?naravno u odgovarajucoj temi
Meni najstarija ovca se 4 put jagnji a to mi se dešava i kod godišnjakinja, ako sačekam par dana znaću odgovorkvicoje nemora da znaci ali to se najcesce desava kod starijih ovaca pocnu prije pokazivati vime vece je i cak 20 dana prije jagnjenja je uocljivo
Gde je to Strile objasnio ne mogu da nađem?bice slika.petrovo,i ja mislim da nema pravila.rast vimena je dosta varijabilan i zavisi od ovce do ovce i on nikad nije pouzdan pokazatelj.tako kazu knjige.a imas tu kolega Strile je lepo objasnio kako se utvrdjuje da li ce jagnjenje biti blizu,ako ti to nesto znaci.