Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam im ubacio skoro 2 meseca antibiotika
Sta ti mislis da ostale farme ne idu sa antibioticima? Nisi svestan koliko daju oni...samo jedna firma plati 8 000 000 din samo za lekoveJel jedete Vi te vaše svinje?Iskreno. Šteta što smo ovakva država pa nema kontrole na antibiotike.To sve nam jedu deca a svima zinulo **greška samo na profit.
Gde ti vidis profit kad je vreme ovako i svako sranje smeta svinjama i ako su bolesni nema prirasta,a kad nema prirasta nema konverzije i jos kad nema cene onda je to profit ubi boze.Ovo sto se kod nas daje i to sto Maxa prica nije nista koliko se daje u zemljama zapadne evrope.Ja hocu samo da ih sto pre vratim u proizvodne tokove da bi se koliko toliko povratili i napredovali i prodao ih po 135 din dok ne padne cena na 120!Jel jedete Vi te vaše svinje?Iskreno. Šteta što smo ovakva država pa nema kontrole na antibiotike.To sve nam jedu deca a svima zinulo **greška samo na profit.
Ja jedem naravno jer se pridrzavam upustva na leku zbog duzine karence kako za prodaju tako i za sebe.Ma znam sve ljudi,ali nije rešenje toliko dugo davati antibiotike,ništa ne postižete ako ih dajete dva meseca neprekidno,držite se uputstva i promenite antibiotik posle 7-10dana ako baš morate.
Nego niste mi odgovorili jel jedete Vi te svinje ili hranite posebno za sebe?