Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene zanimaju uslovi osiguranjaEvo da se javim.Ne znam na osnovu cega ali veterinar je zakljucio da je neka bakterijska infekcija.OD 50kom 9 kom leceno i platio veterinaru 3800din jer nisam bio kuci po cele dane pa nisam mogao leciti sam.Inace davao je tilozin,floron i jos neki lek (zena nije uspela skontati koji je) al verovatno onaj sto je Maxa napisao.Sad u hranu po preporuci veterinara linkomicin-spektinomicin(nelioospec) 840din 0.5kg 2kg na t hrane pa cemo videti sta ce biti sa ostalima.Ima po malo i kaslja i proliva pa bi to sve trebalo da resi.U glavnom svi su se pridigli,nemaju temp ali izmrsavili su i sklopili se ali se vracaju sad na hranilicu.
Inace osigurao sam ih sve pre 7 dana pa ako nekog neso zanima oko toga neka pita.
Koja banka je u pitanju?Drugar digao kredit preko banke za prasad u dinarima kamata 1 posto osiguranje subvencionise drzava odnosno gratis