Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti jedu ubacuj odmah u hranu Ampicilin antibiotik nema nista bolje veruj mi meni, su letos trovali svinje s granulama za miseve, znas kako to jede creva bio je i krvav proliv i krv u stolici ali sam uspeo da spasem, nekoliko je crklo sad sam stavio video nadzor koga snimi kacim za dzip i vucem po selu... Od ampicilina meni je za dan prestala krv u stolici, boli su i veterinari ali da nisam ubacio prasak mrka kapa...Sad prestao kasalj i poceo krvavi proliv. Imam i uginuca vec. Ne vidim kod svih svinja proliv vec kod nekih. Da li da ih sve bodem iako nemaju ili da cekam da dobiju posto vidim da svi polako dobijaju. Imam 40 svinja i nije neka kolicina da svima dam inekciju nego kako da to uradim a da valja? Do sad katastrofalni bilans. Na ovu cenu jos i ova opaka bolest. Ne znam sta da radim. I da li je Hemutin dobar ili Floron ili sta bi bilo najbolje? Pomagajte ljudi odnece vrag salu.
Uzrok za proliv ti je pokvarena hrana ili jedu svoj izmet pa zato dolazi do krvavog proliva ili ti je kukuruz pokvaren.Sad prestao kasalj i poceo krvavi proliv. Imam i uginuca vec. Ne vidim kod svih svinja proliv vec kod nekih. Da li da ih sve bodem iako nemaju ili da cekam da dobiju posto vidim da svi polako dobijaju. Imam 40 svinja i nije neka kolicina da svima dam inekciju nego kako da to uradim a da valja? Do sad katastrofalni bilans. Na ovu cenu jos i ova opaka bolest. Ne znam sta da radim. I da li je Hemutin dobar ili Floron ili sta bi bilo najbolje? Pomagajte ljudi odnece vrag salu.
Za dan ti ne deluje malte ne nijedan lek.Tek nakoh 24h pa do 48h vide se efekti.Ako ti jedu ubacuj odmah u hranu Ampicilin antibiotik nema nista bolje veruj mi meni, su letos trovali svinje s granulama za miseve, znas kako to jede creva bio je i krvav proliv i krv u stolici ali sam uspeo da spasem, nekoliko je crklo sad sam stavio video nadzor koga snimi kacim za dzip i vucem po selu... Od ampicilina meni je za dan prestala krv u stolici, boli su i veterinari ali da nisam ubacio prasak mrka kapa...
Jeste Maxo ali meni se desavalo da ako ne dam uvece injekciju a samo je krenuo izmet u boji cementa koji nesto kasnije prelazi u krvav, ujutru gotov crko, a ampicilin se sve vise koristi i na zapadu, a kod mene ja sam ujutro primetio crn izmet natopljen krvlju i naravno isto jutro ubacio ampicilin, uvece je vec crn izmet s manje krvi jer kod mene je bio problem na delu debelog creva secirao sam jednog, naravno pre toga sam smanjio hranu na minimum tako da su im creva gotovo bila prazna...a nakon dan dva se vidi naravno pravi efekat...ma crkavali su bukvalno za 3 do 4 sata od pojave krvi u izmetu...Poludeo sam tad...Za dan ti ne deluje malte ne nijedan lek.Tek nakoh 24h pa do 48h vide se efekti.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Jeste Maxo ali meni se desavalo da ako ne dam uvece injekciju a samo je krenuo izmet u boji cementa koji nesto kasnije prelazi u krvav, ujutru gotov crko, a ampicilin se sve vise koristi i na zapadu, a kod mene ja sam ujutro primetio crn izmet natopljen krvlju i naravno isto jutro ubacio ampicilin, uvece je vec crn izmet s manje krvi jer kod mene je bio problem na delu debelog creva secirao sam jednog, naravno pre toga sam smanjio hranu na minimum tako da su im creva gotovo bila prazna...a nakon dan dva se vidi naravno pravi efekat...ma crkavali su bukvalno za 3 do 4 sata od pojave krvi u izmetu...Poludeo sam tad...
Sad prestao kasalj i poceo krvavi proliv. Imam i uginuca vec. Ne vidim kod svih svinja proliv vec kod nekih. Da li da ih sve bodem iako nemaju ili da cekam da dobiju posto vidim da svi polako dobijaju. Imam 40 svinja i nije neka kolicina da svima dam inekciju nego kako da to uradim a da valja? Do sad katastrofalni bilans. Na ovu cenu jos i ova opaka bolest. Ne znam sta da radim. I da li je Hemutin dobar ili Floron ili sta bi bilo najbolje? Pomagajte ljudi odnece vrag salu.
Probaj da joj promenis mesto po odbicu prasadi, mozda joj treba I stimulacija da proseta nerast 3-4 dan pored nje. Hoce to da se desi i ako ima vise prasica pa je iscede oslabi vise i onda ne trazi odmah 5 dan po odlucenju. Postoji puno razloga ovo su najcesci bar kod mene..Moze li mi neko reci iz iskustva problem zbog cega mi krmace po odlucenju prasadi u 4-5 nedelji ulaze u estrus tek posle mesec dana otprilike a ne ranije... Krmace se veoma kvalitetno hrane patetent program...
Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
Probao sve to inace. hvala ti.Probaj da joj promenis mesto po odbicu prasadi, mozda joj treba I stimulacija da proseta nerast 3-4 dan pored nje. Hoce to da se desi i ako ima vise prasica pa je iscede oslabi vise i onda ne trazi odmah 5 dan po odlucenju. Postoji puno razloga ovo su najcesci bar kod mene..
Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока
Kupio sam prasice za tov pre nedelju dana.Pre 2 dana kastrirali muske,jutros katastrofa u jednom boksu.Dva praseta od 25kg temperetaru imaju preko 41 i jedva ustali.Bio veterinar posto sam ja bio na poslu i dao im neke 3 inekcije,pridigli su se do veceri i koliko toliko im je bolje da bi sad jos 3 kom evo sad uvece isto tako,temperatura i ne ustaju.Sta bi moglo biti?Neki kazu soja (presao sam pre 4 dana sa s. sacme na s. pogacu jer neke redovne soje nemam u blizini a od farmcommerca mi se ne uzima jer kvalitet je na oko katastrofa,soja se crveni od kuruza i crni od suncokreta.Sta bi mogao biti uzrok ovog stanaj prasica?Cekam ujutro veterinara i da vidim hoce li preziveti ovi leceni.