Sava21
Član
Kod prasadi sam davno uspesno lecio penicilinskim preparatima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bojis se dexe?kako je doziras i koliko cesto dajes?cujem da bas nije preporuka kod pneumonije koristiti dexu jer jako obara imunintet.Deksa, po nekad i enrocin.
Ne, dam je jednom prilikom doze prvog antibiotika.Ne bojis se dexe?kako je doziras i koliko cesto dajes?cujem da bas nije preporuka kod pneumonije koristiti dexu jer jako obara imunintet.
Nisam.Jesi probao longacef za ljudsku upotrebu?
Pustite ga da prošeta, možete da mu date 1 kašiku sode na 1l mlake vode (To i čovek pije kada mu stane želudac ali normalno ne u toj količini).Znam, pomirio sam se ja sa tim jos pre 2-3 nedelje kad smo hteli da ga prekoljemo i skratimo mu muke. Inace juce je konačno uginuo.
Sad me zajebava najbolji, prejeo se i naduvao jako i kriticno da na crevo nismo mogli da ga ispustimo pa je bio probusen. Posle toga nesto je malo jeo sutra dan i sad evo vec 2 dana niti jede niti balega... ne znam sta mu je ali mi se ne svidja situacija.
Ajoj baš mi je žao što vam se to dešavaZvao sam 4 mesara da odnesu to tele od 200+ kila, koje nije leceno samo mu je stao prezivar. Niko nije hteo ni dzabe. Odneo ga je komunalac. Bas me poteralo sa uginucima ove godine.
Ako gledate AgroTV svi predlažu ovog veterinara https://www.facebook.com/dragisa.jestrotic/
njegov broj je 069 3756506
Iskreno nisam čuo da li je preminuo g.Živojin ili nije (Ako jesteDoktor Vladan Rajkovic je preminuo prosle godine verovatno sin njegov nastavio posao...