Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Ustvari, shvatio sam gde sam se obratio sa vi,ali sam mislio na vise vas kolega,jer mi se cinilo da je jos neko spomenuo kao obaveznim test opremu na ketozu kod svakog veterinara.A posle sam uvideo da si samo ti Milane to pomenuo.Odmah na sisi je kiselo! Zvao veterinara da donese injektore on mi ponovo tvrdi da je do vrućina,sutra idem u ambulantu da kupim injektore,sinoć pričam sa kolegom na poslu, da imam problema sa mlijekom i uključise jedan putnik u razgovor pa mi reče jedan narodni lijek i jutros mlijeko prođe u mljekari ali mi to nije rješenje.Nemaš laktofriz, ili je to odmah iz sisa bilo kiselo?
Kolega Dragane, pokusaj sa stocnim brasnom (mekinjama), da dajes vecu kolicinu u osnovnom obroku i na taj nacin da smanjis masnocu mlijeka a samim tim i kiselost, znaci da ides sa hranom koja ce razrijediti mlijeko, a kroz par dana bi trebalo biti rezultata.Odmah na sisi je kiselo! Zvao veterinara da donese injektore on mi ponovo tvrdi da je do vrućina,sutra idem u ambulantu da kupim injektore,sinoć pričam sa kolegom na poslu, da imam problema sa mlijekom i uključise jedan putnik u razgovor pa mi reče jedan narodni lijek i jutros mlijeko prođe u mljekari ali mi to nije rješenje.
Duze vreme, preko godinu dana, kako kravi dajemo kredu i kostavit, jer ima kedostatak kalcijuma ( tesko ustaje i kad ustane nestabilna je i proteze se). Ti simptomi su bili blazi pa smo je 8.12.2011. osemenili. Medjutim zadnjih par nedelja njeno stanje se pogorsalo mnogo teze ustaje, i kad ustane klati se, nestabilna je. Dobila je prosle nedelje jednu terapiju-infuziju i prekjuce drugu. i od prosle nedelje poceli da joj dajemo D3. Al njeno stanje se ne popravlja. Zanima me dal' moze ona da iznese ovo tele? I sta da radim?