Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo kukanje na cenu.Kad nemate muda da napravimo udruzenje.Mozda zamolimo malinare da nas prime u svoje drustvo?
Kod mene hladnjaca iz Osecine placa najvise ,100 dinara,ostali 90 i 95 kako ko.
koja hladnjca je u pitanju posto sam ja iz jedng sela kod Osecine a cena ne mrda sa 70
Jucerasnji dan je stvarno bio los.I kod mene velika steta od ozegotina.Nadam se samo da se nece ponoviti.Sad znaci da treba da imam i mrezu i sistem.
??????? znas li posto je kvadrat mrezePa sta ako je bila cena prosle godine 190.Mogla je biti i 1090,ja nisam imao sta da berem.A mogao sam i sve sto zaradim ove godine ,pa i da malo uzmem kredit da postavim mrezu,a posle 4 godine da berem kupinu po 20 dinara,taman dok ne prsne ta mreza.
Sunce nek radi svoje,ja cu svoje.Kupina sad posto je izgorela samo moze da poskupi,pada cena samo kad nakisne i smanji se procenat secera.Na ovu susu i temperature procenat suve materije je na maksimumu.Mene svaki dan neko zove i pita za kupinu,danas me zvali iz dve hladnjace i to bas dan posle onog pakla.
Cena od pola evra je sasvim dobra cena,tako da ako podignu u toku berbe jos za 5 dinara bice super,najvise iz razloga da narednih godina ne bude bacanja ili cene od 20 dinara zbog hiperprodukcije.Ja vise volim da svake godine zaradim ,nego svake pete,a ostale cetiri da radim dzabe.
Nadam se da cena nece padati u toku branja.