Berba kupina 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas sam prodao po 90,ali vidim u Prnjavoru 95 , mada nisam smeo da nosim posto neznam kako placaju,pa ako zavrnu samo jednu turu ode mast u propast.

Kod nas ne mrda cena Cacanska 60 tornfri 70.Koliko placate berace?Koliko kg. vam nabere prosecan berac? a da nema 80 god. i krive prste

Ista prica i kod mene c 60, t 70,znaci u odnosu na Loznicu i Krupanj gde je 90 cena se razlikuje 50% ! Toga samo ima u propaloj drzavi kao sto je ova nasa Srbija:sta:

kod nas ne mrda cena sa mrtve tačke od prvog dana Č 60 T70. Imate li ožćegotina po kupinama kod mene na tornfriju ima baš dosta i ako zalivam svaki treći dan

Juce predao po 100 dinara ton free, kod mene nije bilo ozegotina prskao sam folijalno, a i prehranjivao preko sistema skoro svaki dan, ali cisto sumnjam da ce danasnji dan preziveti:sta:

Pozdrav iz Loznice. Kod nas je cena cacanke 70, a samo 20 km prema Sapcu, kako vidim ovde, 100 din. Pa se pitam kako je to moguce. Danas komsija obrao, potovario I krenuo prema Sapcu pa covek dao cacanku u Ribarima po 90. Tako da dosta nas razmislja, ako cena ne krene, da tako radimo.

kod nas izjednačili cenu čačanke i tornfri. Čačanku podigli 15 din. i sad je 75 a tornfri podigli 5 din. i isto je sad 75

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh