5 dinara je skuplje ko vozi direktno u hladnjaču. Trenutno je na terenu u našoj okolini Č=60 T=70, a u hladnjači Č=65 T=75i kod nas izasli sa cenom od 60, a ta hladnjaca iz planinice kupuje i kod nas, neznam koliko ce placati ovde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5 dinara je skuplje ko vozi direktno u hladnjaču. Trenutno je na terenu u našoj okolini Č=60 T=70, a u hladnjači Č=65 T=75i kod nas izasli sa cenom od 60, a ta hladnjaca iz planinice kupuje i kod nas, neznam koliko ce placati ovde
mislio sam da okupljanjem na ovom forumu mozemo naci nacina da uticemo na cenu (cak je i jedan sofer iz bivse Kopaonicanke napravio svoju hladnjacu..), nazalost utisak je da samo gubim vreme citajuci i pisuci postove.upravo sam obavesten o ceni i to je 60 din cacanka a strane sorte 70 din, nemam komentar.
mislio sam da okupljanjem na ovom forumu mozemo naci nacina da uticemo na cenu (cak je i jedan sofer iz bivse Kopaonicanke napravio svoju hladnjacu..), nazalost utisak je da samo gubim vreme citajuci i pisuci postove.
Vidim danas u prolazu ,zalepljena cena 90 din,berem sutra i ocekujem oko 1500 kg.Pa ocekujem da sutra vidim okacenu bar istu cenu, ako ne visu.
Vidim danas u prolazu ,zalepljena cena 90 din,berem sutra i ocekujem oko 1500 kg.Pa ocekujem da sutra vidim okacenu bar istu cenu, ako ne visu.
Tri su otkupljivaca sa cenom 90,sada u koje hladnjace salju nisam siguran.
daj vidi koja to hladnjaca u pitanju da znam da pretisnem mog hladnjacara za bolju cenu,to nije mala razlika ali mi treba argument dokaz broj telefona da bi mogo da ga davim
Kod nas svi placaju 90,ja bi sutra trebao da berem na 95
ja sam do sad davao u zminjak u hladnjacu.