Berba kupina 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
upravo sam obavesten o ceni i to je 60 din cacanka a strane sorte 70 din, nemam komentar.
mislio sam da okupljanjem na ovom forumu mozemo naci nacina da uticemo na cenu (cak je i jedan sofer iz bivse Kopaonicanke napravio svoju hladnjacu..), nazalost utisak je da samo gubim vreme citajuci i pisuci postove.

mislio sam da okupljanjem na ovom forumu mozemo naci nacina da uticemo na cenu (cak je i jedan sofer iz bivse Kopaonicanke napravio svoju hladnjacu..), nazalost utisak je da samo gubim vreme citajuci i pisuci postove.

vodio sam ja tu borbu predprosle godine ali od toga nema nista,nema sloga i svi se to sete kad pocne berba ,digo sam ruke da zavrsim ovu berbu i sve vadim dosta je bilo

Vidim danas u prolazu ,zalepljena cena 90 din,berem sutra i ocekujem oko 1500 kg.Pa ocekujem da sutra vidim okacenu bar istu cenu, ako ne visu.

A koliko vidim i temperateure idu gore, samim tim i manje kupine u zasadima gde nema vode... Sto bi Beckovic rekao: Ceracemo se jos...

Pare odmah,PDV na racun,ili sve na racun sutradan do 11,meni tako isplacuju.Ovo je sad druga firma,onaj stari gazda Milovan sto je bio tad kad si ti nosio je umro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh