Benzinska kosacica

Tu gde kosim, slabo parkiram. Uglavnom bi se kosilo oko voca jer me trimer ubija. Dunem mu 3-4rezervoara i ceo dan posla. Sav budem mokar. Kakva god da je, nabacicu joj noz za malciranje

Nikad nebih uzeo kosilicu bez korpe, jednu sam imao i jedva dočekao da je zamijenim. Koliko god se trudio nikad ne možeš sve pokupiti ručno (na stranu što se rade dva posla), a onda kud god krenem uvijek neka trava na obući, u autu i slično.
Mene smatra istresanje korpe, tamo gde ne treba skupljati travu

Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka

imam onu kosilicu koja malcira travu. Milina raditi! nema istresanja korpe iza ne ostaje trava na povrsini i jos oplemenjujem zemlju ....

Cek, za to malciranje ide poseban noz koliko sam razumeo i onda korpa ili otvor sa strane ne trebaju, tako?
To moze na svaku koslilicu?

Imam par godina prozračivač za travu MTD vg40. Jako sam zadovoljan sa njim, lepo skida staru travu, mahovinu i pomalo ravna na krtičnjacima. E sad, video sam da pojedini prozračivači mogu da imaju opciju zamene rotora za drugačije tretiranje travnjaka.
Ja razmišljam da bih mogao ugraditi mali rotorski malčer sa Y noževima za seđivanje i zapuštenijih dvorišta.. dali je to neko možda probao?

81745ba707c122ccac8cd376ca76bbc9.jpg
6b3c00a3f744eb5c7ab8e6ff910305f5.jpg
f916d720dfe9aeb473721ec45af96b49.jpg
d69e23bf5dd35dda2baa5920174f36b4.jpg

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Imam par godina prozračivač za travu MTD vg40. Jako sam zadovoljan sa njim, lepo skida staru travu, mahovinu i pomalo ravna na krtičnjacima. E sad, video sam da pojedini prozračivači mogu da imaju opciju zamene rotora za drugačije tretiranje travnjaka.
Ja razmišljam da bih mogao ugraditi mali rotorski malčer sa Y noževima za seđivanje i zapuštenijih dvorišta.. dali je to neko možda probao?

81745ba707c122ccac8cd376ca76bbc9.jpg
6b3c00a3f744eb5c7ab8e6ff910305f5.jpg
f916d720dfe9aeb473721ec45af96b49.jpg
d69e23bf5dd35dda2baa5920174f36b4.jpg

Постоје Вертикутери са другачијим типом радног алата,тј уместо ножева иде као ваљак са радним телима,чак неке фирме дају опцију да се купе оба радна тела па се мења по потреби.Ја имам такав са оба радна тела али акку са 2 батерије по 4 ампера.18 волти.

Da rade sve tri, pali iz prve i rekao bih da je sve ok, nisam se jos zanimao oko nje, samo je probao, treb da zamijenim ulje, naostrim noz i tako to. Uzgred ne svidja mi se visina kosenja, kao kod svih ostalih, mozda malo nize nego ovi kinezi, ja sam naucio na tomosa imam ga 25 godina i rupe za osovinu sa tockovima su se razlokale tako da se kuciste bukvalno vuce po zemlji, ali zato obrije travu na 2cm visine.

Dobra je mašina, baš jaka i tiha.
Kada budeš skidao nož najbolje da odviješ ona dva šrafa udarnim pištoljem, jer ručno ključem teško ide.

Nazad
Vrh