Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesko da ces zavariti. Moze ali je to sr*nje od odlivka. Vidi se na slici da je porozan materijal. Ako i zavaris, povuce negde var. Bice u debalansu. Polupace lezajeve na radilici a i radilicu samu. Eventualno ako bi se neko balansiranje odradilo.Vec sam pisao o ovome ranije, jos uvek ne mogu nigde da pronadjem magnet paljenja za Farm kosacicu, nema ni ovlasceni servis, zvao sve brojeve u oglasima nema niko, precnik magneta je cini mi se 149mm, nemam subler pa ne mogu 100% sa sigurnoscu da tvrdim.
Kosacica je nova, potrosila je mozda 2l benzina udario sam na kamen cini mi se i pukao je magnet.
Znate li nekog ko bi mogao ovo da zavari?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Koji motor je na kosaci? Taj OHV ili Briggs?Vec sam pisao o ovome ranije, jos uvek ne mogu nigde da pronadjem magnet paljenja za Farm kosacicu, nema ni ovlasceni servis, zvao sve brojeve u oglasima nema niko, precnik magneta je cini mi se 149mm, nemam subler pa ne mogu 100% sa sigurnoscu da tvrdim.
Kosacica je nova, potrosila je mozda 2l benzina udario sam na kamen cini mi se i pukao je magnet.
Znate li nekog ko bi mogao ovo da zavari?
Ti motori su uglavnom kineski i idu na isti kalup, samo su im nazivi drukčiji i plastike okolo.Nisam siguran ali 99% OHV motor, nigde ne mogu da nadjem ovaj magnet paljenja...
Ja to sve znam. Ne mesam ja nista. Ali kineske firme imaju te OHV motore za masine bez ikakve naznake. Recimo Villager dolazi sa Briggs i sa OHV motorom. Moze da se bira prilikom kupovine.Nemojmo mešati babe i žabe...Briggs & Stratton je američka robna marka motora, a OHV ((over head valve)) oznaka za konstrukcijsko rešenje sklopa motora, konkretno položaj ventila i bregaste u odnosu na glavu motora.Pa tako pored OHV motora, postoje i OHC (over head camshaft) a kod njih i SOHC (jednostruka bregasta) i DOHC ( dvostruka bregasta).