Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa recimo ispod nekih 4 cm je sitan luk,Jel mozete da napisete sta je sitno, sta je srednje a sta krupno kod vas?
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
To si u pravu ove godine slabo ima ekstra klase 6+. Skupicu za seme da ostavim i to je to. Mislim da sam ga malo često posejao ove godine,pošto mi ručno sve radimo u basti,zalivao sam ga ali opet nije napravio kako sam očekivao.Pa recimo ispod nekih 4 cm je sitan luk,
od 4-6 cm je srednji njega ima najvise ove godine, i 6+ je krupan. Takva je ova godina.
Prosle je bio 50% u klasiranju krupan 6+ cm.
Daju ovde po 180, ali nema jos mnogo tog luka. Dosta je prodato, sad ide na 200....Danas posaljem poruku jednom od nakupaca u vezi luka i trazim mu 250 din, kaze mi da kupuje u Idvoru, Sakulama po 170,180. Ne znam da li laze ili kupuje i sta se desava. Svi pisu po oglasima na prodaju luk, ostali pitaju za cenu, niko nista ne odgovara tako da je bas zanimljivo.
Prodajemo na 200 ali jako tesko ide. Ostale mi neke 2 tone i gotovo.....Jel prodaje neko luk, kakvo je stanje?
KilavoTombice kako je u Mihajlovu.?
Alal ti odgovor.Kilavo
Svi su u IdvoruSta da kazem,nema nijednog nakupca. Neznam gde su svi nestali.