mileelale
Član
Planiram da na jesen, od luka, kupim neku malu indijsku frezu iz Raške.
Hoće li još neko pa da podelimo prevoz?
Hoće li još neko pa da podelimo prevoz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I koja je cena tako?Evo me,da secen znaci samo lisce odseceno iznad glavice 4-5 cm. Nista se ne cisti,brkovi I prljavstina ostaje.
Pa videcemo, neznam jos.I koja je cena tako?
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Kod nas katastrofa cena, ima mnogo luka daju ljudi za 170-180 dinara. Po meni sramno niska cena jer sam ga prosle god prodavao za 200... kuda ide ova proizvodnja luka pored svih ulaganja ne znam, ali mi se ne svidja...Imam ponudu 250-300 din za kilogram očišćen na belo. Kako se kreću cenu kod vas,ima li kupaca?
Sent from my RMX3085 using Tapatalk
Kod nas u selu se ne radi beli luk,tako da je ponuda nikakva. Znaci onda ova moja ponuda 250-300 je ekstra,da krenem polako da ga cistim ne znam sta se desava ali cena luka je katastrofa u zadnjih 4-5 godina.Kod nas katastrofa cena, ima mnogo luka daju ljudi za 170-180 dinara. Po meni sramno niska cena jer sam ga prosle god prodavao za 200... kuda ide ova proizvodnja luka pored svih ulaganja ne znam, ali mi se ne svidja...