savoris
Član
pa izmedju zamajca i rude nema ništalevak je napisao(la):imam sve od zamajca do rude

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa izmedju zamajca i rude nema ništalevak je napisao(la):imam sve od zamajca do rude
pa izmedju tvojih usiju nema nista pa ti zivissavoris je napisao(la):pa izmedju zamajca i rude nema ništalevak je napisao(la):imam sve od zamajca do rude![]()
![]()
![]()
sta je sa svajomsavoris je napisao(la):nije da živim , nego uzivam , nit' brige nit' pameti![]()
Juzna pruga je napisao(la):Postovani, ja sam proizvodjac kanapa iz okoline Leskovca. Citam komentare vezane za kanap pa rekoh da vam pomognem na neki nacin ukoliko je to moguce. Prvo, bez ljutnje vecina presa u nasoj zemlji su poznih godina i veliki broj vlasnika je manje upoznat sa problemima koji se javljaju, te ih na ovom sajtu polako resavate. U nasoj zemlji vrlo mali broj presa moze da radi sa pravim T-500 kanapom, a najveci problem sto nemozete naci pravi T-500 kanap. Razlog tome je sto svi vi kazete da je Drvoplastov kanap T-500 najbolji, a u stvari on je u vecini slucaja T-320 i deblji. Ako vam se zamena pekljaca, ili majstorska intervencija na presi ne isplati, da za izvesno vreme imate ustedu u kanapu sa 600 na 1000 bala sa 2 klubceta, onda u necemu postoji veliki problem.
Ukoliko vas nesto vise zanima slobodno pitajte, stojim vam na raspolaganju![]()
kanap tip600 je suvise slab da bi izdzao teret kvalitetnuih bala pa pri utovari istovaru takvih bala dolazi do cestog kidanja takvog kanapaJuzna pruga je napisao(la):Postovani, ja sam proizvodjac kanapa iz okoline Leskovca. Citam komentare vezane za kanap pa rekoh da vam pomognem na neki nacin ukoliko je to moguce. Prvo, bez ljutnje vecina presa u nasoj zemlji su poznih godina i veliki broj vlasnika je manje upoznat sa problemima koji se javljaju, te ih na ovom sajtu polako resavate. U nasoj zemlji vrlo mali broj presa moze da radi sa pravim T-500 kanapom, a najveci problem sto nemozete naci pravi T-500 kanap. Razlog tome je sto svi vi kazete da je Drvoplastov kanap T-500 najbolji, a u stvari on je u vecini slucaja T-320 i deblji. Ako vam se zamena pekljaca, ili majstorska intervencija na presi ne isplati, da za izvesno vreme imate ustedu u kanapu sa 600 na 1000 bala sa 2 klubceta, onda u necemu postoji veliki problem.
Juzna pruga je napisao(la):Prva i najvaznija je cena. Zasto nesto placati i do 50% skuplje kad imate alternativu.
Paor mladi je napisao(la):kanap tip600 je suvise slab da bi izdzao teret kvalitetnuih bala pa pri utovari istovaru takvih bala dolazi do cestog kidanja takvog kanapaJuzna pruga je napisao(la):Postovani, ja sam proizvodjac kanapa iz okoline Leskovca. Citam komentare vezane za kanap pa rekoh da vam pomognem na neki nacin ukoliko je to moguce. Prvo, bez ljutnje vecina presa u nasoj zemlji su poznih godina i veliki broj vlasnika je manje upoznat sa problemima koji se javljaju, te ih na ovom sajtu polako resavate. U nasoj zemlji vrlo mali broj presa moze da radi sa pravim T-500 kanapom, a najveci problem sto nemozete naci pravi T-500 kanap. Razlog tome je sto svi vi kazete da je Drvoplastov kanap T-500 najbolji, a u stvari on je u vecini slucaja T-320 i deblji. Ako vam se zamena pekljaca, ili majstorska intervencija na presi ne isplati, da za izvesno vreme imate ustedu u kanapu sa 600 na 1000 bala sa 2 klubceta, onda u necemu postoji veliki problem.
levak je napisao(la):kad je presa u redu nema loseg kanapa ali drvoplast 500 je najbolji