savoris
Član
pa izmedju zamajca i rude nema ništalevak je napisao(la):imam sve od zamajca do rude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa izmedju zamajca i rude nema ništalevak je napisao(la):imam sve od zamajca do rude
pa izmedju tvojih usiju nema nista pa ti zivissavoris je napisao(la):pa izmedju zamajca i rude nema ništalevak je napisao(la):imam sve od zamajca do rude
sta je sa svajomsavoris je napisao(la):nije da živim , nego uzivam , nit' brige nit' pameti
Juzna pruga je napisao(la):Postovani, ja sam proizvodjac kanapa iz okoline Leskovca. Citam komentare vezane za kanap pa rekoh da vam pomognem na neki nacin ukoliko je to moguce. Prvo, bez ljutnje vecina presa u nasoj zemlji su poznih godina i veliki broj vlasnika je manje upoznat sa problemima koji se javljaju, te ih na ovom sajtu polako resavate. U nasoj zemlji vrlo mali broj presa moze da radi sa pravim T-500 kanapom, a najveci problem sto nemozete naci pravi T-500 kanap. Razlog tome je sto svi vi kazete da je Drvoplastov kanap T-500 najbolji, a u stvari on je u vecini slucaja T-320 i deblji. Ako vam se zamena pekljaca, ili majstorska intervencija na presi ne isplati, da za izvesno vreme imate ustedu u kanapu sa 600 na 1000 bala sa 2 klubceta, onda u necemu postoji veliki problem.
Ukoliko vas nesto vise zanima slobodno pitajte, stojim vam na raspolaganju
kanap tip600 je suvise slab da bi izdzao teret kvalitetnuih bala pa pri utovari istovaru takvih bala dolazi do cestog kidanja takvog kanapaJuzna pruga je napisao(la):Postovani, ja sam proizvodjac kanapa iz okoline Leskovca. Citam komentare vezane za kanap pa rekoh da vam pomognem na neki nacin ukoliko je to moguce. Prvo, bez ljutnje vecina presa u nasoj zemlji su poznih godina i veliki broj vlasnika je manje upoznat sa problemima koji se javljaju, te ih na ovom sajtu polako resavate. U nasoj zemlji vrlo mali broj presa moze da radi sa pravim T-500 kanapom, a najveci problem sto nemozete naci pravi T-500 kanap. Razlog tome je sto svi vi kazete da je Drvoplastov kanap T-500 najbolji, a u stvari on je u vecini slucaja T-320 i deblji. Ako vam se zamena pekljaca, ili majstorska intervencija na presi ne isplati, da za izvesno vreme imate ustedu u kanapu sa 600 na 1000 bala sa 2 klubceta, onda u necemu postoji veliki problem.
Juzna pruga je napisao(la):Prva i najvaznija je cena. Zasto nesto placati i do 50% skuplje kad imate alternativu.
Paor mladi je napisao(la):kanap tip600 je suvise slab da bi izdzao teret kvalitetnuih bala pa pri utovari istovaru takvih bala dolazi do cestog kidanja takvog kanapaJuzna pruga je napisao(la):Postovani, ja sam proizvodjac kanapa iz okoline Leskovca. Citam komentare vezane za kanap pa rekoh da vam pomognem na neki nacin ukoliko je to moguce. Prvo, bez ljutnje vecina presa u nasoj zemlji su poznih godina i veliki broj vlasnika je manje upoznat sa problemima koji se javljaju, te ih na ovom sajtu polako resavate. U nasoj zemlji vrlo mali broj presa moze da radi sa pravim T-500 kanapom, a najveci problem sto nemozete naci pravi T-500 kanap. Razlog tome je sto svi vi kazete da je Drvoplastov kanap T-500 najbolji, a u stvari on je u vecini slucaja T-320 i deblji. Ako vam se zamena pekljaca, ili majstorska intervencija na presi ne isplati, da za izvesno vreme imate ustedu u kanapu sa 600 na 1000 bala sa 2 klubceta, onda u necemu postoji veliki problem.
levak je napisao(la):kad je presa u redu nema loseg kanapa ali drvoplast 500 je najbolji