I meni je jedan majstor rekao..... ma nije važno!Dragan18 je napisao(la):iskreno jedan majstor mi je rekao da su poljakinje jako lose odradjene, da na njima valja samo vezac. nista licno...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni je jedan majstor rekao..... ma nije važno!Dragan18 je napisao(la):iskreno jedan majstor mi je rekao da su poljakinje jako lose odradjene, da na njima valja samo vezac. nista licno...![]()
najveći problem kod njih je zaštita,znači kada obaši zub na automatu vezača odoše igleDragan18 je napisao(la):iskreno jedan majstor mi je rekao da su poljakinje jako lose odradjene, da na njima valja samo vezac. nista licno...![]()
Zato stavis gusane igle i onda ne razmisljas da ce otici vezaci.a kada su celicne igle e onda ce i vezaci otici.a jos je prednost u gusanim iglama sto ih mozes zavariti.i teraj dalje.MONTOYA je napisao(la):najveći problem kod njih je zaštita,znači kada obaši zub na automatu vezača odoše igleDragan18 je napisao(la):iskreno jedan majstor mi je rekao da su poljakinje jako lose odradjene, da na njima valja samo vezac. nista licno...![]()
inače da je presa masivna i prohodna to stoji
mada i dimenzija tunela mi se nesviđa,mnogo je visok
kod nas nema taj lanac posto kod nas taj lim stoji i sam tj ima kopcu pa nemoramo da vezivamo lim lancimagalki je napisao(la):kod mene na welgeru nama lanaca uoste, ustvari ima jedan pozadi sto drzi lim na kraju tunela![]()
sta pogoni vile na tvojoj presi i koliko ima udara klipa u minutiBubu je napisao(la):Ja bas i ne volem lance, zato sam i uzeo Markant 65! Taj jedan lanac sto je na njoj se dotegne jednom godisnje i teraj...i cak ako je otpusten malo nije strasno jer on ne mora da bude sinhronizovan sa ostalim radnim pokretnim organima na presi!
.....verovao ili ne, bas je tako ....tibor je napisao(la):Ma nemoj, boga ti...samo i jedino johan deer.... sve ostalo je smesno ... naravno ima dobrih ostalih marki, ali on moze da proguta boga..
Bubu je napisao(la):UNIMATRIX001 je napisao(la):samo i jedino johan deer.... sve ostalo je smesno ...
Ta sta kazes? Tako dobra presa? Evo odmah dajem Claas-a u oglase i kupujem John Deere!![]()
![]()
slobodno prodaj, ja nemam nista protiv....
![]()
![]()
....i, naravno kupi johan deer-a
![]()
.....
, i neces se pokajati ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....evo i ja cu da prodam moju, ali da kupim 459 model....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... mislim da nema potrebe za recima mrznje, nezadovoljstva
![]()
![]()
.... opusti se kao kad kosis .....
![]()
![]()
![]()
![]()
.... to kod mene ne vazi.... ako je nesto lose, lose je.....ako je dobro, dobro je .....a, jeste li moje ili nije ... nebitno je .... nema pristrasnosti... ja samo pricam kakva ja iskustva imam sa tim prikljuckom ....u principu nije ni bitno .... i to mi ga uz kalemegdan, slaze li se ili ne, neko samnom, ja samo govorim iskreno .... i nemam nekih razloga za hvaljenje svog konja....Zeka je napisao(la):![]()
![]()
neznam bas, evo vidim kod mene u N.Beceju bas i nije tako.... evo moj komsija prodao "Jocu Jelena" (kaze smucio mu se) pre nedelju dana i danas mu je stigao Klass Markant 50 ...... al opet kazem ......"Svaki ciga svoga konja hvali"
![]()