Pa Zeko ne mogu svi sebi da priušte presu zapadne proizvodnje već teraju ono što mogu i imaju tj.pružaju se onoliko koliko mogu,tako da nemoj toliko osuđivati domaće proizvođače.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne osudjujem ja nikog ... al neznam kako im se isplati... da placaju silne opravke i kidaju zivce.... a kada za te pare koje su dali za nju polovnu i silne opravke i kidanje zivaca.... mogu da kupe iz uvoza NPR: Markant 50 za 2500 (a ima i jeftinije) zdravo dobru kao novu.... a to je jedna od veoma dobrih presa...Matić je napisao(la):Pa Zeko ne mogu svi sebi da priušte presu zapadne proizvodnje već teraju ono što mogu i imaju tj.pružaju se onoliko koliko mogu,tako da nemoj toliko osuđivati domaće proizvođače.
levak je napisao(la):lezajeve za klip ne mozes nigde naci izmeri spoljnu meru lezaja pa mi javi da ti dam resenje a sto se tice lifama verujem ja vama da oni idu ali to su sve serije pre 2000 god i one necemu vrede ali ove posle to je strasno nije problem u kontrukcionom resenju prese vec u kvaliteu materijala nijedna osovina nije od celika osim vezacke lanci su najlosijeg kvaliteta klip uradjen od tankih ilosi materijala sve usvemu nula kad me zovu da je servisiram uhvati me muka opet ponavljam majresenije prese su galignani john deere velger sa novim tipom vezaca masey ferguson novi tip reviera casalis hew holland i cllas markant 50
levak je napisao(la):lezajeve za klip ne mozes nigde naci izmeri spoljnu meru lezaja pa mi javi da ti dam resenje a sto se tice lifama verujem ja vama da oni idu ali to su sve serije pre 2000 god i one necemu vrede ali ove posle to je strasno nije problem u kontrukcionom resenju prese vec u kvaliteu materijala nijedna osovina nije od celika osim vezacke lanci su najlosijeg kvaliteta klip uradjen od tankih ilosi materijala sve usvemu nula kad me zovu da je servisiram uhvati me muka opet ponavljam majresenije prese su galignani john deere velger sa novim tipom vezaca masey ferguson novi tip reviera casalis hew holland i cllas markant 50