levak
Banned
kada je poluga na desnoj strani vezacke osovine isterala sabljice maksimalno one treba da stoje pod 90 stepeni u odnosu naproreze u tunelu kuda igle donose kanap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene nije vezala upravo na onom kraju sto je bio u drzacu.Kaze majstor da je ona plocica sto drzi kanap potrosena i kupio sam novu.Mislim da ce sad vezati.Levak, ali ne znam zasto mi je ponekad prekidana spaga.Odnekud spaga ostane iza onih donosača spage i kako se bala potiskuje napred, spaga zateze i puca, ne smakne je kljun petljaca na drugu stranu. Ja sumnjam da je u pitanju bilo nepostojanje onih resetki sto nedaju da sijeno vraca nazad, jer sam vidio da se po povratku klipa nazad sijeno vraca za nekoliko centimetara i labavi spagu, dovede je u lucni polozaj.Da li je to uzrok kidanja?levak je napisao(la):koji kraj sale nije zapetljan onaj sto je bio u drzacu ili onaj sto je donela igla ako je onaj sto je bio u drzacu onda je drzac pri kraju a ako je onaj sto je donela igla onda malo spusti iglu dole i nasteluj donosace kanapa to su one sabljice sto su ispod vezaca njihov vrh mora da stoji na samoj ivici tunela kud prolazi igla da bi dobro naneo kanap na petljac
Sale, gledao sam dok presa radi, kanap na lijevoj strani je uvjek zategnut i taj petljač ne driješi nikad a na desnoj se opusti i upravo taj desni mi pravi problem.Sutra ću da zamjenim taj držač kanape i one rešetke ugraditi pa ću vidjeti jeli to bio uzrok.sale77 je napisao(la):pa milslim kod svake prese kanap je labav dok veze on se zateze pri izlasku iz tunela. i zato sluze polu meseci da se kanap ne vraca nazad.
CAR je napisao(la):Sale 77
Slusaj brate ucini si uslugu i uzmi kljuc 14 nazovi kako oces one jezike,polumijesece ili kako vec sto vezivo-spagu-kanap drze-natezu kad su igle u gornjem polozaju ustvari vrh igala medju petljacima.Vrati igle u prvobitni polozaj.Skini ga i ako ima lufta na osovini otpilaj od tandzare dio [/b]caure nabij i vrati jezik-donosac veziva nazad i vezace bez problema ako nema lufta sto nevijerujem onda za 1-2 kruga produlji polumijesec da duze drzi vezivo dok kljun petlja.Nadam se da ce se i Levak sloziti s tim.