milos bota
Član
danas sam smoto kardan od prese ,kako ga je najlakše ispravati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Noževi su onako,osrednje, nisu nešto oštri a nisu ni tupi,presjecaju masu a i rukom se može ocjeniti.A što se tiče zazora, ima ga sigurmo 5 mm a možda i više.Inače, bala je ne samo kriva, već je desna duža strana mnogo nabijenija od lijeve, lijeva je mekana.Okretao sam one podesivače na kraju tunela,ne pomažu mnogo.Izgleda da samo veći obrtaji kardana to malo isprave ali ne u potpunosti.Kosjerac je napisao(la):Miloše jesu li ti oštri noževi, i koliko imaš zazora između sabilnog noža i onog pokretnog tj. na klipu.
Shvatam Zoka o čemu pričate.Juče sam gledao te opruge ispod petljača o kojim govorite.Ja ili dobro ne vidim ili ih nema uopšte na claas presama.Postoji li mogućnost da petljač ne veže dobro zbog previše nabijenosti desne strane bale?Zoran0230 je napisao(la):Nadam se da je MilošMiloš shvatio o čemu mi ovde trabunjamo(Jer se ne izražavamo stručnim nazivima jer ih ne znamo)
Dragani ni sam ne znam kojem sam odgovarao dok me niste pitali ali nije toliko ni bitno,važno da mi presujemo