KishRobert
Prijatelj Foruma
nije!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Farmer Bob je napisao(la):Momci,pa valjda se kaze STAVLJAO,instalaciju.Hm..... idemo dalje. ja nemam instalaciju samo katadioptere,fabricke.Jel obavezna instalacija?tibor je napisao(la):Ja sam mećao instalaciju na svaku presu,kao i hidrauliku na pikap
JesteFarmer Bob je napisao(la):Momci,pa valjda se kaze STAVLJAO,instalaciju.Hm..... idemo dalje. ja nemam instalaciju samo katadioptere,fabricke.Jel obavezna instalacija?tibor je napisao(la):Ja sam mećao instalaciju na svaku presu,kao i hidrauliku na pikap
ako moze da mi pojasnis razliku izmedju radnih farova i farova za daljinuBubu je napisao(la):Kod mene na Claas-u je fabricki ugradjena instalacija i svetlosna signalizacija.
Tibore, jesu li ti oba fara na kabini od Zetora radna?
Ja sam na kabinu stavio 2 radna fara i 2 fara za daljinu tako da nemam potrebe da stavljam na presu far da bi radio nocu. Radne farove usmerim u pick-up a daljince u red sa balama i to je to. . .
rotacija se istopila a ja sam koristio drvoplastovu tip 500 i nije mi ni jednu odresila a imao sam oko 1500 balaFarmer Bob je napisao(la):@topalovicu,sta bi sa rotacionim svetlom?A i moja rotacija opet stala...
Probao sam onu plavu vrpcu slovenacku tip 5oo i ide dobro i sa njom.
Zamislite,sve vrste kanapa kod nas,ista cena slovenacka,makedonska,drvoplast......Zeka je napisao(la):@bobe gde si uzeo i posto je
francuz je napisao(la):Drvoplastov kanap u Kraljevu 1000 din, u Raski 1200
Post je spojen: [time]1276202755[/time]_________________________________________________
@Dragan82, ma je..es kolica, vidi kolika je bala, leb mu se ogadio!
a ja kao nesto baliram, moja bala od male Welgerice Ap41 ne prelazi 15 kg kad je najjace seno